Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas pet projekcija

51914326_937352746612263_1585092031737233408_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 16.02.2019. u 07:01

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati pet filmova.

Dan počinje sa animiranim filmom „Aladin i leteći ćilim“ u 13h, a u 14.30h vas čeka animirana komedija „Ko se boji vuka još“. U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta, polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Samo timski rad može da riješi probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer su zajedno jači.

Horor „Srećan Dan smrti 2“ čeka vas u 16h, a nakon dva sata romansa „Berin, volim te“. Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mjesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvjetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama. Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dijele među sobom emocije univerzalne ljubavi. Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije Gradovi ljubavi, koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbiksi.

Kraj dana donijeće fantaziju “Alita: borbeni anđeo“ koja će se prikazati u 20.15h u 3D projekciji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.
Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.