Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:44
19.1.2020.

Cinema 213: Danas pet filmova

Posljednji dan ove sedmice u bioskop Cinema 213 donosi pet filmova.


Dan će u 13.05h otvoriti komedija „Dulitl“ u 3D projekciji, a zatim u 15h slijedi film “Sluga ”.

Krimi komedija “Loši momci zauvijek” čeka vas dva sata kasnije. Loši momci Majk Lauri (Vil Smit) i Markus Burnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvijek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi i opaki. Iako svom dugogodipnjem partneru Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju (smatrajući vrijeme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

U 19.10 prikazaće se „4 ruže“. Film prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovijesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvata da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

U 21h čeka vas drama “Ajvar”. Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stokholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Vaskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Ostale vijesti iz kategorije