Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas četiri projekcije

kjhg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2019. u 06:52

Posljednji dan ove sedmice u bioskop Cinema 213 donijeće četiri filma.

Dan će u 14h otvoriti animirana avantura „Čuvena invazija medvjeda na Siciliju“. Kako bi pronašao svog davno izgubljenog sina, ali i hranu da preživi zimu, veliki kralj medvjed predvodi svoj klan iz planina u svijet ljudi. Nakon što su pobjegli užasnim čudovištima i pobijedili zlog vojvodu, medvjedi i ljudi počinju svoj život zajedno u miru.

“Porodica Adams” će se prikazati u 15.30h u 3D projekciji. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.

Film “Le man ’66: slavna 24 sata“, koji vas čeka u 17.15h, bilježi vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Matt Damon) i britanskog vozača Kena Majlsa (Christian Bale) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog miješanja i svojih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobjednika svetskog prvenstava Francuske u Le Manu – Ferarija.

Komedija „Ekipa“ će zatvoriti dan u 20h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Dugometražni dokumentarni film “Porodica na određeno vrijeme” / Once upon a Family”, reditelja i scenariste iz Nikšića Seada Šabotića, producentkinje Bojane Radulović (Code Blue Production), imaće svoju svjetsku premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BELDOCS 2024, u okviru međunarodne takmičarske selekcije.