Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:00
23.10.2021.

Cinema 213: Danas četiri projekcije

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će biti u prilici da pogledaju četiri filma.


Porodična animacija “Nepopravljivi Ron” čeka vas u 13.15h. Ovo je priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

Slijedi horor “Venom 2” u 15.15h, a zatim u 17h i drama “Poslednji dvoboj”. Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž (Met Dejmon) spor izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri (Adam Drajver) silovao njegovu suprugu (Džodi Komer) dok je on bio na ratištu, riješiti surovim dvobojem.

U 20h čeka vas naučna fantastika „Dina“. Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcjenjenijeg resursa koji postoji, najvrijednijeg elementa galaksije, koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovječanstva, a sukob mogu da preživje samo oni koji će da pobijede svoj strah.

Ostale vijesti iz kategorije