Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Četiri filma u Cinemi 213

  • Autor onogost.me
  • 14.05.2022. u 06:21

U bioskopu Cinema 213 danas su na repertoaru četiri filma.

 Animacija “Loši momci” prikazuje se u 14.25h.

U 16.15h na repertoaru je “Dauntonska opatija – nova epoha”.

“Od nagrađivanog stvaraoca Džulijana Felouza dolazi filmski događaj Dauntonska opatija – nova epoha. Dugo očekivani bioskopski povratak globalnog fenomena ponovo ujedinjuje omiljenu glumačku ekipu, koja odlazi na veliko putovanje na jug Francuske, kako bi otkrili misteriju novonasleđene vile udovice Ledi Grantam”, piše u sinopsisu filma.

Slijedi, u 18.30h “Potpaljivačica”.

“U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma Nevidljivi čovjek, djevojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu. Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron: Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao, Veličanstveni šoumen) i Viki (Sidni Lemon: Strah od okruženih mrtvima, Naslednici) su u bjekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong: Američka horor priča: Deseta sezona, The Tomorrow War) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen nevjerovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje”, navodi se u sinopsisu.

Komedija u režiji Slobodana Pešića “Ne igraj na Engleze” prikazuje se u 20.15h.

Bule, Piksi i Paun su dugogodišnji prijatelji koji žive u Beogradu. Iako veoma različitih karaktera, imaju zajedničku strast – klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Ovog puta, za njih je klađenje više od igre jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na „kocku“ njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci