Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Četiri filma danas u Cinemi 213

kjui
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.02.2020. u 06:41

Posljednji dan ove sedmice u bioskop Cinema 213 donosi pet projekcija.

Dan će u 13h otvoriti „Patrolne šape 2“. Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvijek na visini zadatka. Kada vjetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate kako bi sačuvali cijeli Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.

Drama „Zov divljine“ prikazaće se u 14.15h, kao i u 20.30h. U ovoj priči upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz njegovog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske, u vrijeme Zlatne groznice s kraja 19. vijeka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. „Zov divljine“ koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi se životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Romansa „Led 2“ čeka vas u 16h.

“Portret dame u vatri” prikazaće se u 18.15. Francuska, 1770. godine. Slikarki Marien naručen je svadbeni portret mlade djevojke Eloiz koja je upravo napustila samostan. Eloiz se udaje protiv svoje volje, a Marien mora da je naslika bez njenog znanja. Posmatra je tokom dana, kako bi je tajno naslikala.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci