Autor: onogost.me
Foto: Marija Vujović, Slobodan Doknić
08:19
24.1.2021.

Živite u neuređenom kvartu ili ulici, pišite nam (ANKETA)

Dragi čitaoci, problemi neuređenih kvartova i ulica u gradu i prigradskim naseljima nešto je što opterećuje veliki broj naših sugrađana.


Nesređeni parkinzi i trotoari, neasfaltirani pristupni putevi, neuređene zelene površine samo su neki od problema koje bi lokalna uprava uz dogovor sa stanarima brojnih kvartova mogla da riješi. 

 

 

Stoga smo odlučili da izradimo anketu na ovu temu, pa vas pozivamo da je popunite, date sugestije i, ukoliko želite ostavite kontakt kako bi vas kasnije kontaktirali i detaljnije razgovarali sa vama o infrastrukturnim nedostacima u vašoj ulici ili kvartu.

Popunjavanjem ankete doprinijećete da naš medij zajedno sa vama utiče na lokalnu vlast da se podrobnije pozabavi ovim pitanjem.

Od vas očekujemo da nam kroz odgovore u anketi predstavite najveće infrastrukturne probleme u vašem kvartu ili ulici, pošaljete fotografije i video materijal, podijelite neka vaša iskustva vazana za ovaj problem…

Na kraju, nadamo se da će anketa i konačni tekst ili serija tekstova pomoći da se kvartovi i ulice u Nikšiću oplemene i kompletno privedu namjeni.

Ostale vijesti iz kategorije