Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
13:06
4.5.2021.

Zaposleni u turizmu i ugostiteljstvu da se prijave za besplatnu opremu

Ministarstvo ekonomskog razvoja apelovalo je na sve građane da iskoriste pristigle količine Sinofarm i AstraZeneka vakcina i da se vakcinišu. Iz tog resora još jednom su pozvali privredne subjekte u turizmu i ugostiteljstvu da se prijave za dobijanje besplatne medicinske zaštitne opreme.


Imunizacija je, kako navode, jedini način da doprinesemo zdravstvenoj zaštiti i zaposlenih i gostiju a samim tim i bržem oporavku ugostiteljsko-turističke privrede i osigura uspješna turistička sezona koja je od velikog značaja za ekonomski oporavak Crne Gore.

"Pozivamo zainteresovane privredne subjekte u turizmu i ugostiteljstvu da se prijave za dobijanje besplatne medicinske zaštitne opreme koja obuhvata zaštitne maske PP2 i PP3, vizire, zaštitne naočare i gumene kecelje, koje su naročito korisne zaposlenima u kuhinjskom dijelu ugostiteljskih objekata. Svi koji to žele se mogu prijaviti putem e-mail [email protected], uz napomenu koja vrsta i količina zaštitne opreme im je potrebna", saopšteno je iz Ministarstva.

Nakon prijave će, pojašnjavaju, u najkraćem roku biti obaviješteni o načinu preuzimanja opreme.

Ostale vijesti iz kategorije