Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
15:16
13.5.2021.

Vuković čestitao Ramazanski bajram: Zajedništvo i bratska sloga vrijednosti su za koje ću se zalagati

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, uputio je čestitku povodom Ramazanskog bajrama imamu Hadži Ismailove džamije, Damiru ef. Hodžiću, predsjedniku džamijskog odbora Mirsadu Agoviću i svim vjernicima islamske vjere.


“Prema islamskoj predaji, u mjesecu Ramazanu počela je Kur'anska objava, objava koja je u svojoj srži prožeta univerzalizmom, bratskom ljubavlju, pozivom na strpljivost i pozivom na suživot i mir, a to je upravo ono što nam je danas, više nego ikada, potrebno. Upućenost jednih na druge, zajedništvo i bratska sloga vrijednosti su za koje ću se zalagati i koje ću afirmisati na svakom koraku. Stoga vam, nakon mjeseca posta i uzdržanja, želim da praznik provedete uz porodicu i bližnje, te da osjećanje duhovnog mira, radosti i zadovoljstva ispuni vaše domove. Bajram Šerif Mubarek Olsun!”, navodi se u Vukovićevoj čestitki.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:56
  25.6.2021.

  Vlada Crne Gore, kako je i obećao u predizbornoj kampanji, pomoći obnovu Sabornog Hrama Svetog Vasilija Ostroškog i platoa ispred hrama, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić prilikom posjete episkopskoj rezidenciji u Nikšiću novoizabranog episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.

 • 07:59
  25.6.2021.

  Vlada je donijela odluku o broju studenata za upis u prvu godinu osnovnih studija na Univerzitetu Crne Gore za studijsku 2021/2022. godinu koji se finansiraju iz Budžeta Crne Gore i data  saglasnost na Konkurs za upis u prvu godinu osnovnih studija za narednu studijsku godinu kojim je predviđen upis 3.331 studenta, odnosno 232 studenta manje u odnosu na prethodnu godinu kada je predložen upis 3.563 studenta.

 • 20:34
  24.6.2021.

  Možda ti djeluje kao mali doprinos, ali udruženom akcijom, kroz kampanju „Amo da čistimo“ pokazaćemo da je čista priroda uvijek u modi i u srcu svih onih koji, kao i Nikšićko Pivo, znaju šta su neprolazne vrijednosti. 

 • 18:47
  24.6.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.