Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
08:16
25.1.2021.

Vodovod: Preporučeno taloženje i filtriranje vode

Posljednje padavine rezultirale su novo zamućenje na vodoizvorištu Vidrovan, pa iz nikšićkog Vodovoda preporučuju potrošačima taloženje i filtriranje vode za piće.


"Zamućenje vode je trenutno malo iznad granične vrijednosti, ali ima trend rasta i neravnomjerno se raspoređuje kroz vodovodnu mrežu, zbog čega se preoporučuje taloženje ili filtriranje. Eventualna potreba za prokuvavanjem će biti blagovremeno javljena", naveli su iz Vodovoda.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:50
  27.2.2021.

  U južnim i centralnim predjelima Crne Gore sjutra će biti pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura iznosiće 18 stepeni.

 • 20:16
  27.2.2021.

  Redizajniran sajt institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, sa novim sadržajima i platformama, naročito u oblasti prava djeteta i zaštite od diskriminacije, od danas je dostupan građanima i ostalim subjektima koji prate rad institucije.

 • 15:31
  27.2.2021.

  Predsjednik Mjesne zajednica Župa, Dragoljub Radulović kazao je da su danas počeli radovi na rekonstrukciji objekta stare škole u tom kraju, gdje su unazad skoro pola vijeka znanje sticale generacije.

 • 10:46
  27.2.2021.

  Načelnik Centra bezbjednosti Nikšić Tihomir Goranović i komandir tog centra Darko Mađarić u narednom periodu obavljaće druge poslove i zadatke u Upravi policije.