Uspjeli smo: Dragi ljudi, hvala vam od srca!

Devetog novembra Sofija Šušić, četvorogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke bolesti, lisencefalije, ujedinila je ljude u jednoj misiji – prikupiti novac za liječenje koje će značiti mali tračak nade za nju i njene roditelje da će joj biti bolje.


Nepun mjesec kasnije, oko 40.000 eura potrebnih za liječenje u privatnim klinikama u Novom Sadu i Turskoj, prikupljeno je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima. 

„Dragi ljudi, hvala vam od srca! Sofija je skupila sav novac koji joj je bio potreban. Sajt je zatvoren. Da nju sad samo posluži zdravlje i sreća i da joj krene sve nabolje“, napisala je majka Vesna na svojoj FB stranici zahvaljujući ljudima na podršci tokom proteklog perioda.

Na sajtu budihuman.me zabilježeno je 14.777 donatora koji su, bez obzira na visinu svoje donacije, pokazali kako se, kada je to zaista potrebno, možemo svi lako ujediniti oko dobrog i humanog djela.

Sada slijede terapije. Prva je zakazana 9. januara na klinici Vukov centar u Novom Sadu.

„Važno je samo da ona bude tada stabilna i bez temperature. Dalje radimo sve što nam doktorica Aleksandra Ivančic predloži“, kaže kratko Vesna za naš portal.

Humanost ovdje ne treba da se zaustavi, još je djece kojima naš euro mnogo znači.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije