Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
15:15
15.5.2019.

Uspjeh učenika OŠ “Olga Golović” na Opštinskom takmičenju recitatora

Na 44. Opštinskom takmičenju recitatora Ivona Garčević, učenica OŠ “Olga Golović” osvojila je prvo mjesto u mlađem uzrastu osnovne škole.


Pored nje, takmičile su se i Anđela Zečević, Nikolina Barjaktarević i Katarina Nenezić, koje su imale zapažen nastup.

Podršku na takmičenju pružile su im učiteljica Stana Koprivica i nastavnica Mirjana Vujović.

“Čestitamo našim učenicama, a predstavnici želimo mnogo uspjeha na predstojećem državnom takmičenju koje će se održati 7. juna u Beranama”, naveli su iz OŠ “Olga Golović”.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:01
  20.9.2019.

  Nikšićanin D.J. (37) uhapšen je u nastavku policijske akcije "Kargo"  zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

 • 15:42
  20.9.2019.

  Učenici OŠ "Milija Nikčević" još jednom su uzeli učešća u globalnoj akciji sađenja drveća mira u okviru ENO mreže za zaštitu životne sredine i na taj način obilježili Međunarodni dan mira i Evropski dan jezika.

 • 13:01
  20.9.2019.

  Predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović danas je sa svojim saradnicima uručio poklone djeci u vrtiću u selu Morakovo. 

 • 12:05
  20.9.2019.

  Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovala je tokom prethodne sedmice više okruglih stolova u crnogorskim opštinama povodom kampanje “Drug iz snova, a bez krova“, na kojima je promovisano odgovorno vlasništvo nad psima i ocijenjeno da je potrebno nastaviti edukaciju građana.