Autor: onogost.me
Foto: ALFA Centar
11:15
10.12.2019.

Uručene Godišnje nagrade za volonterizam

Volonterski klub ALFA Centra sinoć je dodijelio Godišnje nagrade za volonterizam u Nikšiću.


Nagrade su dobili Alessandra Ahmetović, volonterka Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Defendologija Centar Crne Gore, u kategoriji pojedinaca, i Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, Access Niksic, kada su u pitanju institucije.

Dodijeljena su i tri specijalna priznanja za doprinos razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću i to Mesnoj industriji (MI) Goranović, NVO "Izvor života" i Mileni Dakovic, članici volonterskog kluba “Alfa centra”.

“Tokom trajanja konkursa pristiglo je 15 nominacija, šest za kategoriju institucija i devet u pojedinačпoj konkurenciji”, naveli su iz ALFA Centra.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:23
  25.1.2020.

  Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je za Pobjedu da nije dao nalog da se procesuira Nikšićanin M.G. kojeg je, zbog uvredljivog komentara na Facebooku na račun prvog čovjeka policije, Sud za prekšaje kaznio sa 500 eura.

 • 13:30
  25.1.2020.

  Zajedničkom aktivnošću Savjeta mjesne zajednice Župa Nikšićka i mještana sela Bjeloševina u predhodna dva dana zamijenjena je kompletna krovna konstrukcije na Domu omladine u tom selu. 

 • 09:05
  25.1.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično vlažnim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 07:48
  25.1.2020.

  Fudbalere Sutjeske igraće danas i sjutra na Memorijalnom turniru „Andrija Anković“ u Gabeli gdje će brani trofej osvojen prošle godine.