Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
13:02
23.5.2020.

UMHNK realizuje aktivnosti planiranom dinamikom

Udruženje mladih sa hendikepom Nikšić trokom korona virusa započete projekte realizovao je bez prekida, istakli su iz ove organizacije.


Oni su naveli da se tako i projekat "Zaposlenjem do veće inkluzije OSI u društvu”, koji finasira Zavod za zapošljavanje Crne Gore, realizuje nesemtano.

“Izuzetno smo zadovoljni radom učesnica koje svoje svakodnevne obaveze za Udruženje obavljaju od kuće koristeći savremenu tehnologiju. Učesnice su pokazale visok nivo zaintresovanosti da uče i motivacije da napreduju, da koriste znanje sa obuka koju su prošle i time svakodnevno doprinose kvalitetu rada Udruženja. Radna atmosfera je dobra sa puno međusobnog razumijevanja i podrške tako da se sve aktivnosti odvijaju po planu”, kazali su iz UMHNK.

Iako je projektni tim obavljao nesmetano radne zadatke, u Udruženju smatraju da je ipak djelotvorniji rad u kancelariji.

“Ne samo radi efikasnijeg i profesionalnijeg obavljanja radnih aktivnosti, već i žive komunikacije sa zaposlenima u Udruženju, projektnim timom i same radne atmosfere koja ih motiviše za dalje usavršavanje. Imajući u vidu da popuštaju mjere Nacionalnog koordinacionog tijela ubrzo ćemo se vratititi u svoj radni prostor, kako bi i preostale projektne aktivnosti realizovali na najbolji mogući način”, poručili su iz UMHNK. 

Ostale vijesti iz kategorije