Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:13
21.10.2021.

U Bileći uhapšen osumnjičeni za oružanu pljačku Pošte

Policijski službenici Policijske stanice Bileća lišili su slobode S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački koja se juče dogodila u Nikšiću, a u kojoj je od posljedica ranjavanja život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak.


"Pripadnici Policijske uprave Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice inicijala S. A., te su tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela „Razbojništvo“, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, Republika Crna Gora", navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili radnika obezbjeđenja Ljubišu Mrdaka, koji je kasnije preminuo od posljedica ranjavanja u Kliničkolm centru Crne Gore.

Tom prilikom je otuđeno oko 400.000 eura.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:51
  29.11.2021.

  Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka donirao je Osnovnoj školi „Dušan Bojović“ savremeni projektor.

 • 14:31
  29.11.2021.

  Zato 29. novembar 1943. godine je dan za poštovanje i sjećanje na zajedničku borbu, pobjedu i slobodu, za zemlju zalivenu krvlju hiljade boraca koji su se borili za svoje i narodne ideale pod Titovim i KPJ rukovodstvom, kazao je predsjednik Centralnog komiteta partije, Radislav Stanišić prilikom obilaska spomenika u Straševini.

 • 13:51
  29.11.2021.

  Danas je u 86. godini života preminuo Mirko Toša Đurović, pedijatar koji je liječio znanjem ali i riječima, piše RTNK.

 • 13:28
  29.11.2021.

  Udruženje boraca narodnooslobodilačkog rata (UBNOR) i antifašista Nikšić danas su na Vidrovanu, polaganjem cvijeća na spomenik nikšićkom NOP obilježili 80. godišnjicu od njegovog formiranja.