Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:18
20.4.2019.

Simović u ponedjeljak u radnoj posjeti Nikšiću

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, boraviće u ponedjeljak u radnoj posjeti opštini Nikšić.


Simović će tom prilikom razgovarati sa predsjednikom Opštine Nikšić Veselinom Grbovićem i mještanima Bršna, kada će i obilježiti početak radova na izgradnji vodovoda.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:01
  20.9.2019.

  Nikšićanin D.J. (37) uhapšen je u nastavku policijske akcije "Kargo"  zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

 • 15:42
  20.9.2019.

  Učenici OŠ "Milija Nikčević" još jednom su uzeli učešća u globalnoj akciji sađenja drveća mira u okviru ENO mreže za zaštitu životne sredine i na taj način obilježili Međunarodni dan mira i Evropski dan jezika.

 • 13:01
  20.9.2019.

  Predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović danas je sa svojim saradnicima uručio poklone djeci u vrtiću u selu Morakovo. 

 • 12:05
  20.9.2019.

  Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja organizovala je tokom prethodne sedmice više okruglih stolova u crnogorskim opštinama povodom kampanje “Drug iz snova, a bez krova“, na kojima je promovisano odgovorno vlasništvo nad psima i ocijenjeno da je potrebno nastaviti edukaciju građana.