Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:05
17.10.2019.

Razvojni centar: Radionica “Note prirode”

U Igračkoteci i Razvojnom centru večeras u 18h biće održana radionica pod nazivom “Note prirode”.


Cilj radionice je razvoj kreativnosti i mašte, stimulacija i unapređenje fine motorike, razvijanje odnosa sa prirodom i korišćenje iste u praktične i umjetničke svrhe.

“Prijavljeni mališani će imati priliku da prave bundevice i maske od lišća ali i druže se sa vršnjacima u podsticajnoj atmosferi, kreirajući jedinstvena umjetnička djela koja će nositi kući”, naveli su iz Udruženja “Roditelji”.

Radionicu će voditi psihološkinja Amra Garčević, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 8 godina.

Broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:00
  10.7.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima uz mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru zemlje, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS).

 • 08:27
  10.7.2020.

  U Crnoj Gori je od januara do kraja aprila sklopljeno 447, a razvedeno 170 brakova, pokazuju podaci Uprave za statistiku, piše Dan.

 • 08:17
  10.7.2020.

  Sekretarijat za prostorno planiranje, komunalne poslove i saobraćaj nije izdao urbanističko-tehničke uslove ni za jedan objekat koji je izgrađen pored Kapetanovog jezera, saopštila je Ljiljana Rakočević, koja je na čelu tog Sekretarijata.

 • 07:53
  10.7.2020.

  Veterani Sutjeske juče su obišli renoviranu spomen česmu, podignutu u čast Borislava Gajice Đurovića, fudbalera koji je zajedno sa njima nastupao za “plave”, a kasnije sa uspjehom igrao za beogradski Partizan, kao i za španski Valjadolid.