Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:13
22.10.2019.

Razvojni centar: Radionica “Moja puzla, moja priča”

U Igračkoteci i Razvojnom centru večeras u 18h biće održana nova likovna radionica pod nazivom “Moja puzla, moja priča” koja je namijenjena djeci uzrasta od 7 do 12 godina.


Na kreativnoj radionici djeca će, koristeći crtačke i slikarske tehnike na svojim slagalicama oslikati svoju priču kroz teme “Šta volim” ili “Šta ne volim”, a zatim u završnom dijelu od jedinstvenih individualnih radova sastaviti jednu slagalicu odnosno sliku u slikama, koja će biti zajednički proizvod svih mališana.

Cilj radionice je razvoj fine motorike, koordinacije oko-ruka, te kreativnog izražaja mališana, kao i unapređivanje samopouzdanja kod djece.

Radionicu će voditi Ivana Dragović, a broj mjesta ograničen je na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović”, u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:05
  12.7.2020.

  Ulaz u nacionalne parkove Crne Gore, sjutra, 13. jula, biće besplatan za sve posjetioce. Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore svim građankama i građanima čestita Dan državnosti i poziva sve ljubitelje prirode da sjutra posjete sve nacionalne parkove.

 • 14:33
  12.7.2020.

  Neradni dani povodom Dana državnosti Crne Gore biće ponedjeljak i utorak, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • 12:55
  12.7.2020.

  Infrastrukturni projekti, poput puta Cetinje–Čevo–Nikšić, čiju gradnju danas promovišemo, krijepe optimizam i potvrđuju vitalnost Crne Gore i naših građana da uvijek budemo najbolji kada je najteže, proučio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

 • 11:22
  12.7.2020.

  Na Filološkom fakultetu Univerziteta Crne Gore studenti koji imaju minimum prosjek C neće morati da polažu prijemni ispit za upis na dvogodišnje master studije koje se prvi put primjenjuju od ove godine, saznaje Pobjeda.