Autor: onogost.me
Foto: Arhiva
11:51
3.6.2020.

Ranko Radulović izboden u zatvoru

Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru, nakon čega je prebačen u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.


"Dana 03.06.2020.godine, oko 10,20 časova u organizacionoj jedinici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor Podgorica, na otvorenom prostoru namijenjenom za boravak i rekreaciju pritvorenih lica, došlo je do incidenta između pritvorenih lica N.D. i R.R., tako što je pritvoreno lice N.D., izvršilo fizički napad na pritvorenika R.R., kojom prilikom mu je oštrim predmetom nanio tjelesne povrede, u vidu ubodnih rana", navodi se u saopštenju UIKS-a.

Radulović je nakon incidenta pregledan od strane zatvorskog ljekara i sproveden u KCCG.

"O navedenom događaju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je bez odlaganja obavijestila Upravu policije - OB Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz okvira njihove nadležnosti", zaključuje se u saopštenju.

Radulović je u pritvoru zbog optužbi da je bio na čelu kriminalne grupe koja je planirala likvidacije više osoba, između ostalog, i glavnog Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog sina.

Ostale vijesti iz kategorije