Autor: onogost.me
Foto: Gimnazija "Stojan Cerović"
14:34
14.2.2018.

Poruke i simboli ljubavi ukrasili nikšićku gimnaziju

Učenički parlament Gimnazije „Stojan Cerović“, zajedno sa No Hate klubom, obilježio je Dan zaljubljenih.


Poruke i simboli ljubavi ukrasili su školu, a u toku odmora na holu je projektovan i film na ovu temu.

„Dan zaljubljenih, za neke možda kao i svaki drugi dan, ali za nikšićke gimnazijalce jako poseban dan. Učenički parlament gimnazije je zajedno sa No Hate klubom odlučio da na današnji dan promoviše jednakost, zajedništvo, borbu protiv govora mržnje i naravno da pruži podršku i ljubav za sve učenike škole. Naša poruka je jasna: budite ono što jeste, volite prvo sebe i poštujte druge!“ kazala je Nađa Stolica, predsjednica Učeničkog parlamenta.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:22
  19.9.2018.

  Najava XVI godišnje naučne konferencije, koju organizuje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, našla se na listi najprestižnijih svjetskih događaja sportske nauke u 2019. godini na sajtu Internacionalnog savjeta za sportske nauke i fizičko vaspitanje ICSSPE (International Council of Sport Science and Physical Education).

 • 13:33
  19.9.2018.

  Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić danas je u Nikšiću obišao hraniteljsku porodicu Rajke Dimitrijević, koja trenutno brine o dvoje djece bez roditeljskog staranja, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • 12:14
  19.9.2018.

  Ova zgrada koju će useliti njeni stanari još jedan je dokaz brige o ovoj kategoriji stanovništva i nastavićemo i dalje da radimo na poboljšanju života penzionerske populacije, ne samo u ovoj opštini, već u cijeloj Crnoj Gori i trudićemo se da nam njihova dobrobit bude osnov za pronalaženje modela brige o njima, kazao je Kemal Purišić tokom današnjeg uručivanja ključeva penzionerima za 75 stanova u novoizgrađenoj zgradi u Rudom Polju.

 • 09:31
  19.9.2018.

  Poštovani čitaoci i prijatelji portala Onogošt, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da od danas sadržaje na stranicama našeg portala možete pratiti u redizajniranom izdanju.