Poklon vjernim čitaocima: Portal Onogošt u redizajniranom izdanju

Poštovani čitaoci i prijatelji portala Onogošt, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da od danas sadržaje na stranicama našeg portala možete pratiti u redizajniranom izdanju.


Kao što smo najavili i početkom septembra,obilježavajući tri godine postojanja, redizajn portala je sada zvanično spreman.

Željeli smo da nakon tri godine rada malo osvježimo izgled stranice, nastavljajući tu gdje smo stali još juče, da budemo brzi, objektivni, tačni i uvijek u službi građana Nikšića.

Novina na stranici portala je kategorija “Nikšićani” gdje ćete moći da čitate o našim pozantim, ali i manje pozantim sugrađanima u njihovim životnim aktivnostima, pozivima i podvizima.

Novina su i mali oglasi koji će biti besplatni, pa ovu priliku koristimo da pozovemo građane da nam šalju sadržaje malih oglasa na mail [email protected] ili u inbox naše FB stranice i tako na najbrži mogući način dopru do velikog broja naših čitalaca. Podsjećamo da naš portal ima preko 20.300 FB pratilaca na šta smo posebno ponosni.

Uz zahvalnost na dosad ukazanom povjerenju, koristimo priliku da svim građanima Nikšića čestitamo Dan opštine.

Svako dobro želi vam redakcija portala Onogošt!

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:07
  20.2.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima dok u višim predjelima mjestimično ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:51
  20.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 10:16
  19.2.2019.

  Nikšić je grad koji je baštinio slobodno novinarstvo, slobodnu misao i koji je imao najbogatiju i najkvalitetniju dopisničku mrežu minulih decenija, poručeno je sa sinoćne svečanosti povodom obilježavanja 148 godina crnogorskog novinarstva.

 • 09:05
  19.2.2019.

  U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).