Poklon vjernim čitaocima: Portal Onogošt u redizajniranom izdanju

Poštovani čitaoci i prijatelji portala Onogošt, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da od danas sadržaje na stranicama našeg portala možete pratiti u redizajniranom izdanju.


Kao što smo najavili i početkom septembra,obilježavajući tri godine postojanja, redizajn portala je sada zvanično spreman.

Željeli smo da nakon tri godine rada malo osvježimo izgled stranice, nastavljajući tu gdje smo stali još juče, da budemo brzi, objektivni, tačni i uvijek u službi građana Nikšića.

Novina na stranici portala je kategorija “Nikšićani” gdje ćete moći da čitate o našim pozantim, ali i manje pozantim sugrađanima u njihovim životnim aktivnostima, pozivima i podvizima.

Novina su i mali oglasi koji će biti besplatni, pa ovu priliku koristimo da pozovemo građane da nam šalju sadržaje malih oglasa na mail [email protected] ili u inbox naše FB stranice i tako na najbrži mogući način dopru do velikog broja naših čitalaca. Podsjećamo da naš portal ima preko 20.300 FB pratilaca na šta smo posebno ponosni.

Uz zahvalnost na dosad ukazanom povjerenju, koristimo priliku da svim građanima Nikšića čestitamo Dan opštine.

Svako dobro želi vam redakcija portala Onogošt!

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:04
  18.12.2018.

  Policija uhapsila je Nikšićanina Ž.D. (31) čiji je pas napao sugrađanku S.D., saopšteno je iz Uprave policije.

 • 13:00
  18.12.2018.

  Radovi na rekostrukciji ginekološkog odjeljenja počeli su u novembru mjesecu , tačnije 12. novembra. Idu predviđenom dinamikom, u šta ćete se lično uvjeriti i očekujem da kompletna rekonstrukcija bude završena do 1. februara, kazao je danas na pres konferenciji direktor opšte bolnice u Nikšiću, doktor Ilija Ašanin.

 • 11:18
  18.12.2018.

  Predstavnici nevladine organizacije Društva mladih ekologa Nikšić i Sportsko ribolovnog kluba Nikšić održali su sastanak na kojem su diskutovali o modelima budućeg zajedničkog rada na polju očuvanja voda Nikšića od zagađenja i krivolova.

 • 09:11
  18.12.2018.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, a u višim predjelima ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.