Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:08
21.8.2019.

“Podijelimo, jer zajedno možemo više” i u Nikšiću

Humanitarna akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine, proširena je i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.


Udruženje poziva sve zainteresovane koji su u mogućnosti da podrže akciju, da doniraju pribor i opremu za školu, ali i toplu i očuvanu garderobu i obuću, a donacije će biti podijeljene porodicama koje su na evidenciji udruženja "Roditelji". 

Zainteresovani koji žele podržati ovu akciju u Nikšiću mogu donaciju ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u ovom gradu, uz prethodni poziv na broj telefona 063 493 493, jer Igračkoteka tokom ljeta radi samo za vrijeme održavanja radionica.

Osim toga, biće omogućen i još jedan vid donianja, u saradnji sa Domaćom trgovinom. Od 26. do 31. avgusta u njihovom marketu Conto, u ulici Rudo polje bb, biće postavljena korpa u kojoj će zainteresovani građani imati priliku da ostave donacije.

Sve informacije o načinima doniranja i onome što je najpotrebnije da se obezbijedi, pružaće volonteri udruženja Roditelji, kao i Alfa centra, koji su se pridružili akciji na ovaj način.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:13
  16.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je nikšićkim ulicama održana litija koju je predvodio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

 • 17:49
  16.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:45
  16.2.2020.

  Ministarstvo održivog razvoja i turizma Predlogom zakona o upravljanju otpadom predvidjelo je zabranu kesa, vreća i torbi za jednokratnu upotrebu izrađenih od plastičnih materijala koje se koriste za stavljanje robe na raspolaganje potrošaču na prodajnim mjestima. Planirano je da se ova odredba Zakona počne primjenjivati šest mjeseci od dana njegovog stupanja na snagu.

 • 11:03
  16.2.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).