Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:03
23.10.2021.

Oružana pljačka: U intenzivnoj potrazi za osumnjičenima učestvuju Crna Gora i Republika Srpska

Dvoje uhapšenih i intenzivna potraga rezultat je za sada opsežne istrage povodom oružane pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen jedan radnik obezbjeđenja. Za sada su uhapšeni Mitar Knežević i Stojan Albijanić iz Bileće. 


Albijanić je, kako su ranije javili tamošnji mediji, nakon odluke trebinjskog tužilaštva, pušten da se brani sa slobode. Međutim, policijske snage Crne Gore i Republike Srpske tragaju za navodno još dva lica za koja će istraga da utvrdi da li su povezana sa ovim krivičnim djelom. 

Stojan Albijanić i Mitar Knežević za sada su jedini koji su procesuirani zbog oružane pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja LJubiša Mrdak. Međutim, prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, ni Albijanić ni Knežević ne dovode se za sada u direktnu vezu sa izvršenjem pljačke.

Za sada istraga zvanično nije saopštila da li je utvrđeno ko je upravljao ukradenim vozilom a ko je pucao tokom pljačke. Istraga sumnja da je  još jedna osoba sa područja Trebinja ili okoline učestvovala u ovom razbojništvu.

Podsjećamo, prvo hapšenje povodom ovog zločina bilo je lišavanje slobode Stojana Albijanića. On je uhapšen u Bileći. Policija PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju pretresla je kuću, pomoćne prostorije i vozila koje koristi Albijanić.

- Tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela koje se dogodilo istog dana u Nikšiću u Crnoj Gori - rečeno je juče iz PU Trebinje.

 

Izvor: dan.co.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:23
  29.11.2021.

  Prostor za sviranje, crtanje, razvijanje neformalnog obrazovanja ili posebnih znanja i umijeća - nedostajao je mladim ljudima u Nikšiću, prepoznali su iz Samostalne izviđačke čete „Tibor”.

 • 21:37
  28.11.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:50
  28.11.2021.

  Inspekcije Uprave za inspekcijske poslove nastavile su akcijsku kontrolu ugostiteljskih objekata u Podgorici, Nikšiću, Budvi i Tivtu u protekla dva dana, uz asistenciju Uprave policije i Komunalne inspekcije.

 • 10:51
  28.11.2021.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima i uz mjestimično smanjenu vidljivost, a iz Auto moto saveza (AMSCG)  su upozorili na pojavu sitnih odrona kroz usjeke i savjetovali vozačima da prilagode vožnju vremenskim i saobraćajnim uslovima.