Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:43
20.10.2021.

Oružana pljačka Pošte, teško ranjen radnik obezbjeđenja

Jutros oko devet došlo je do oružane pljačke nove Pošte i tom prilikom iz vatrenog oružja teško je ranjen radnik obezbjeđenja, saznaje portal Onogošt.


Nakon što je primljen u nikšićku Opštu bolnicu, upućen je u Klinički centar Crne Gore. 

"Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom grudnog koša. Veliko prisustvo vazduha i krvi u grudnom košu. Nakon obrade i uspostavljanja vitalnih parametara pacijent je upućen u Klinički centar", kazao je za naš portal direktor Opšte bolnice, Marko Mitrović.

Prema nezvaničnim informacijama, četiri maskirana napadača sa oružjem presrela su kod Pošte sekjuriti vozilo koje prevozi novac. Tom prilikom odnijeli su za sada neutvrđenu količinu novca, teško ranili jednog radnika obezbjeđenja , a ostale poprskali biber sprejom.

Pljačkaši su sa novcem pobjegli džipom u nepoznatom pravcu.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično djelo i otuđili za sada neutvrđenu količinu novca.

"Jutros oko 8.50 časova ispred prostorija Pošte Crne Gore u Ulici Jola Piletića u Nikšiću došlo je do razbojništva kojom prilikom su izvršioci upotrijebili vatreno oružje usled čega je radnik obezbjeđenja zadobio teške tjelesne povrede. Brzim i efikasnim radom policije u mjestu Grebice pronađeno je zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korišćeno u izvršenju ovog krivičnog djela", navodi se u saopštenju UP.

 Zapaljeno vozilo, Foto: onogošt.me

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici, a na licu mjesta se vrši uviđaj.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:51
  29.11.2021.

  Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka donirao je Osnovnoj školi „Dušan Bojović“ savremeni projektor.

 • 14:31
  29.11.2021.

  Zato 29. novembar 1943. godine je dan za poštovanje i sjećanje na zajedničku borbu, pobjedu i slobodu, za zemlju zalivenu krvlju hiljade boraca koji su se borili za svoje i narodne ideale pod Titovim i KPJ rukovodstvom, kazao je predsjednik Centralnog komiteta partije, Radislav Stanišić prilikom obilaska spomenika u Straševini.

 • 13:51
  29.11.2021.

  Danas je u 86. godini života preminuo Mirko Toša Đurović, pedijatar koji je liječio znanjem ali i riječima, piše RTNK.

 • 13:28
  29.11.2021.

  Udruženje boraca narodnooslobodilačkog rata (UBNOR) i antifašista Nikšić danas su na Vidrovanu, polaganjem cvijeća na spomenik nikšićkom NOP obilježili 80. godišnjicu od njegovog formiranja.