Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:31
23.3.2020.

Opština Nikšić donirala 30.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Shvatajući ozbiljnost trenutka i napore države Crne Gore i svih njenih institucija u borbi protiv koronavirusa, Opština Nikšić uplatiće na žiro račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i borbu protiv koronavirusa 30.000 eura.


Takođe, na isti račun, svi funkcioneri i rukovodioci organa lokalne uprave uplatiće po polovinu svoje martovske zarade, kao i direktori javnih ustanova i preduzeća.

„Vjerujemo da će ova sredstva pomoći u nabavci neophodnog materijala, pa pozivamo i druge koji su u mogućnosti da pokažu svoju solidarnost i odgovoran odnos prema građanima Crne Gore i novonastaloj situaciji.  Takođe, koristimo priliku da pozovemo sve građane Crne Gore da poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i borbu protiv koronavirusa i da se savjesno ponesemo i prema sebi i prema drugima“, poručili su iz Opštine.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:48
  11.4.2021.

  U Crnoj Gori danas će danas biti promjenljivo oblačno, sa mjestimično umjerenom do povećanom oblačnošću.

 • 10:50
  11.4.2021.

  Na 18. godišnjoj naučnoj konferenciji Crnogorske sportske akademije „Sport, fizička aktivnot i zdravlje: savremene perspektive", kao i 16. Kongresu Međunarodne federacije za fizičko vaspitanje (FIEP), dekanu nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore Stevu Popoviću uručena je nagrada "Thulin Award 2021".

 • 08:33
  11.4.2021.

  Ovih dana grupa mladih Nikšićana pokazuje i dokazuje kako izgleda (eko)patriotizam na djelu. Rukavice, kese i maska rekviziti su koje koriste od Trebjese do Krupca, a sve sa jednim ciljem – osloboditi grad od otpada.

 • 21:33
  10.4.2021.

  Ispred Centra bezbjednosti u Nikšiću večeras se okupilo nekoliko desetina građana zbog toga što su mnogi od njih dobili prekršajne naloge zbog protesta na Bogetićima, jer su, kako objašnjavaju, na kolovozu bili parkirani nepropisno.