Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:43
14.12.2019.

Održano školsko takmičenje u Gimnaziji „Stojan Cerović”

Školsko takmičenje u Gimnaziji „Stojan Cerović”, iz predmeta Matematika, Fizika, Hemija, Biologija, Programiranje, Geografija, Istorija, Engleski, Ruski, Njemački, Italijanski i Francuski jezik, održano je danas.


Učenici/ce koji postignu najbolje rezultate predstavljaće Gimnaziju na Državnom takmičenju.

„Takmičenje za učenike predstavlja uzbudljiv izazov, način da pomjere granice svog dotadašnjeg znanja i dokažu se samima sebi. Kroz takmičenje učenici sazrijevaju, saznaju više o sebi i stiču dragocjeno iskustvo i znanje iz mnogih oblasti. Pored toga, osjećaju se počastvovano što imaju priliku da budu predstavnici svoje škole i doprinesu njenom ugledu. Ujedno je to dobra prilika da prošire znanje kroz pripremu uz malo takmičarskog duha, koji često zna da bude dobar motivator“, naveli su iz škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:20
  15.8.2020.

  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) oformilo je uoči parlamentarnih i lokalnih izbora kol centar sa jedinstvenim brojem 19820, putem kojeg će građani moći da dobiju informaciju o tome jesu li upisani u birački spisak i gdje mogu ostvariti svoje biračko pravo.

 • 12:14
  15.8.2020.

   

  Prosvjetna zajednica Crne Gore obratila se premijeru Dušku Markoviću pismom u kojem navode da smatraju opravdanim zahtjev Udruženja Roditelji za obezbjeđivanjem besplatnih udžbenika za sve učenike osnovnih škola.

 • 11:13
  15.8.2020.

  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD), poboljšalo je uslove stanovanja i života u Đačkom internatu u Šavniku, što predstavlja nastavak brige Vlade o mladima i njihovom školovanju.

 • 09:18
  15.8.2020.

  U većem dijelu Crne Gore povoljni su uslovi za saobraćaj, a u sjevernim kotlinama i duž riječnih kotlina vidljivost je smanjena zbog magle.