Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:43
14.12.2019.

Održano školsko takmičenje u Gimnaziji „Stojan Cerović”

Školsko takmičenje u Gimnaziji „Stojan Cerović”, iz predmeta Matematika, Fizika, Hemija, Biologija, Programiranje, Geografija, Istorija, Engleski, Ruski, Njemački, Italijanski i Francuski jezik, održano je danas.


Učenici/ce koji postignu najbolje rezultate predstavljaće Gimnaziju na Državnom takmičenju.

„Takmičenje za učenike predstavlja uzbudljiv izazov, način da pomjere granice svog dotadašnjeg znanja i dokažu se samima sebi. Kroz takmičenje učenici sazrijevaju, saznaju više o sebi i stiču dragocjeno iskustvo i znanje iz mnogih oblasti. Pored toga, osjećaju se počastvovano što imaju priliku da budu predstavnici svoje škole i doprinesu njenom ugledu. Ujedno je to dobra prilika da prošire znanje kroz pripremu uz malo takmičarskog duha, koji često zna da bude dobar motivator“, naveli su iz škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:02
  21.1.2020.

  U južnim i centralnim predjelima Crne Gore, jutros se saobraća u povoljnim uslovima, a na sjeveru ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 09:00
  21.1.2020.

  U Crnoj Gori reciklira se svega jedan odsto plastičnog otpada što zahtijeva akciju u pogledu infrastrukture za prikupljanje i recikliranje, a procjenjuje se da se godišnje oko četiri kilograma po osobi odlaže u prirodi, kazao je projekat menadžer Regionalnog centra za održivu proizvodnju i potrošnju Ujedinjenih nacija Pedro Fernandez.

 • 08:41
  21.1.2020.

  U Igračkoteci i Razvojnom centru večeras u 18h uslijediće nova kreativna radionica pod nazivom "Prstenčići za salvete".

 • 08:25
  21.1.2020.

  Podaci sa automatskih stanica za praćenje kvaliteta vazduha u okviru Državne mreže, pokazuju da je juče u južnom regionu kvalitet vazduha bio veoma dobar i da nije bilo prekoračenja graničnih vrijednosti ni jednog polutanta. U centralnom i sjevernom regionu koncentracije PM10 čestica su varirale tokom jučerašnjeg dana.