Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
12:05
7.12.2017.

Odgovor Medojevića na jučerašnji članak iz OŠ “Ratko Žarić“

Povodom jučerašnjeg pisanja našeg portala o odvaljivanju plafona u OŠ "Ratko Žarić", te nakon toga o reakciji direktora te ustanove Vlastimira Medojevića da je odobrio profesorima da, zajedno sa učenicima, odvale krtični dio plafona budući da je ugrožavao bezbjednost djece koja borave u sali, Medojević je danas uputio odgovor.


Prenosimo ga u cjelosti.

„Juče je „Onogošt“ portal objavio vijest kako je u našoj školi došlo do obrušavanja dijela plafona u fiskulturnoj sali. Isti portal prenosi moju izjavu kako sam ja dao nalog nastavnom osoblju i učenicima da to namjerno rade. Iz konteksta jasno je izvući zaključak da sam tako ugrozio život nastavnog osoblja i učenika.

Istina je da ovakvu izjavu nijesam dao, jer se kosi sa mojim životnim i profesionalnim principima. Naprotiv, činjenica je da sam obavezao tehničko osoblje škole da uklone dio plafona, koji je mogao da ugrozi bezbjednost učenika, nastavnog osoblja i korisnika. U ostalom, moja pozicija u školi obavezuje me da veoma vodim računa o bezbjednosti učenika i svih zaposlenih i korisnika naše škole.

Upravo zbog toga odbacujem sve navode pomenutog portala, kao ostalih medija koji su prenijeli, bez i jedne trunke provjere činjeničnog stanja što se stvarno dogodilo“, naveo je Medojević.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:33
  23.10.2018.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima a izuzetak su neke dionice na sjeveru, gdje ima slabe kiše, zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 08:15
  23.10.2018.

  Velika količina otpada kod kanala u Kličevu, u blizini prvog tunela kroz koji prolazi voz za Podgoricu, slika je koju je čitalac našeg portala zabilježio svojom kamerom prethodnih dana.

 • 07:35
  23.10.2018.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:24
  22.10.2018.

  Vožnja u alkoholisanom stanju sve je učestalija na crnogorskim drumovima. U prilog govore i podaci da je za tri mjeseca tokom ljetnje turističke sezone policija procesuirala 3.809 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.