Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
12:06
13.8.2019.

"NTC radionica" u Razvojnom centru

U Igračkoteci i Razvojnom centru Udruženja "Roditelji" mlađi osnovci večeras će razvijati motoriku i spretnost prolazeći NTC poligon.


Naime, u 19h biće održana "NTC radionica" namijenjena djeci uzrasta od 6 do 8 godina, a vodi je licencirani predavač iz NTC centra u Nikšicu Ljiljana Đurović.

"U toku radionice, djeca će imati priliku da učestvuju u raznim igrama, zagonetnim pričama i pitanjima, skrivenim riječima i igrama memorije. Na taj način razvijće funkcionalno znanje, psihomotiričke i intelektualne sposobnosti, kao i motoriku i brzinu razmišljanja i zaključivanja", naveli su iz Udruženja "Roditelji".

Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović u cilju podizanja nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanja poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom.

Broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:56
  3.8.2020.

  Elektroprivreda Crne Gore, u saradnji sa Sportsko-ribolovnim klubom „Nikšić-NK“ organizovala je akciju spašavanja dijela zaostale ribe u hidroenergetskom sistemu "Perućica", nakon zatvaranja Sistema zbog početka redovnog godišnjeg remonta Hidroelektrane.

 • 13:41
  3.8.2020.

  U dvorištu OŠ  “Olga Golović”, koje godinama unazad ukrašavaju murali znamenitih Nikšićana, već neko vrijeme nedostaje bista narodnog heroja po kojem je ova škola i dobila ime.

 • 12:56
  3.8.2020.

  Protiv V.R. (40) i S.M. (44) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

 • 09:44
  3.8.2020.

  U Crnoj Gori su povoljni uslovi za saobraćaj, a vozačima se savjetuje da izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana.