Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:18
7.12.2019.

NTC i Aroma marketi donirali Narodnoj kuhinji 12.500 eura u hrani

Donacijom u hrani, vrijednom oko 12.500 eura, listi dosadašnjih kompanija koje podržavaju Narodnu kuhinju u Nikšiću pridružili su se NTC i Aroma marketi.


Prema riječima Konstantine Maraš iz NVO “Izvor života” koja je pokrenula priču o Narodnoj kuhinji, NTC je za ovu donaciju izdvojio oko 10.000 eura, dok je Aroma donirala oko 2.500.

“Ova donacija je veoma značajna za rad Narodne kuhinje i naše korisnike. Naša zamisao od samog početka jeste da se donira isključivo hrana za naše potrebe. Veliki je broj kompanija koje nas podržavaju iz dana u dan i veoma smo zahvalni na tome”, navela je ona.

Za kraj je zahvalila svima koji ih podržavaju na bilo koji način, a posebno kompanijma koje su svakodnevno uz korisnike Narodne kuhinje i zbog kojih traju.

Priznanje za NVO Izvor života

Nagradu za volonterizam, koju dodjeljuje Asocijacija za demokratski prosperitet Zid u saradnji sa Fondacijom “Petrović Njegoš” ove godine je, između ostalih, dobila i NVO Izvor života iz Nikšića.

Ovoj NVO pripalo je priznanje zbog pokretanja Narodne kuhinje, humanitarnih akcija i pružene pomoći stradalima nakon zemljotresa u Albaniji.

Nagrade su uručene na svečanosti u Hotelu “Hilton” u Podgorici. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:06
  23.1.2020.

  U više crnogorskih gradova i danas su održavane litije i molebani povodom usvajanja Zakono o slobodi vjeroispovijesti, a okupljenima se u Nikšiću tokom besjede obratio episkop zahumsko hercegovački Dimitrije koji je kazao da je velika čast i blagoslov biti sa narodom. 

 • 19:57
  23.1.2020.

  Zahvaljujući projektu „Sportom do inkluzije i pristupačnosti“, Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju (UZPD) Nikšić, deset osoba sa invaliditetom (OSI) je proteklih sedam mjeseci moglo da koristi usluge bazena u nikšićkom Sportskom centru, teretanu, kao i fizikalnu rehabilitaciju.

 • 17:28
  23.1.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:07
  23.1.2020.

  Nikšićki Centar bezbjednosti podnio je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Milije Goranovića iz Nikšiča jer se navodno ponašao uvrijedljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću.