Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
15:05
24.10.2020.

Nikšićke škole dobile didaktički matrijal

Didaktički materijal, koji je donirala Ambasada Italije, stigao je u nikšićke škole.


“Učiteljice Tanja Đonlaga i Tamara Popović iz Osnovne škole “Olga Golović”, profesorica Aleksandra Perović iz OŠ Milija Nikčević u Kličevu i profesorica Milica Zvicer Vujković iz Gimnazije “Stojan Cerović” i zamjenik direktora Vanja Pićurić iz OŠ "Ratko Žarić" sa oduševljenjem su dočekali nastavni materijal, izražavaći duboku zahvalnost Ambasadi”, naveli su iz Udruženja nastavnika italijanskog jezika Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:21
  27.11.2020.

  Ukoliko Skupština opštine Nikšić usvoji predlog da opštinsko zemljište bude dato na privremeno korišćenje Slavki Adžović, ova vrijedna stočarka konačno bi mogla da skine jednu brigu s vrata i nastavi sa izgradnjom započete štale.

 • 15:30
  27.11.2020.

  UNDP svake godine udružuje snage sa Vladom, brojnim organizacijama, institucijama i grupama radi rješavanja rodno zasnovanog nasilja nad ženama, dajući podršku međunarodnoj manifestaciji “16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja”, u cilju eliminisanja nasilja nad ženama kojem svi građani mogu dati doprinos i podršku sprečavajući ga u svakodnevnom životu, saoptili su danas iz Programa Ujedinjenih nacija za razvoj.

   

 • 14:20
  27.11.2020.

  I dok se u pojedinim školama odgađao početak školske godine jer nezadovoljni roditellji nijesu željeli da svoju djecu šalju u ruinirane ustanove, čekajući da nadležni izdvoje „šaku eura“ za njihovu adaptaciju, za druge škole novca ne manjka i kad treba već obnovljeno popravljati.

 • 13:26
  27.11.2020.

  Obrazovni sistem će biti bogatiji za 30 novih školskih autobusa, odnosno kombi-vozila, za čiju nabavku je danas potpisan ugovor između Uprave za imovinu, koja je nadležna za sporvođenje postupka nabavke vozila i Konzorcijuma S leasing, Efel Motors doo, Ben-Kov i Osmanagić CO doo. Ugovor je vrijedan oko 1.700.000 eura, a vozila će biti isporučena najkasnije za 110 dana od dana potpisivanja, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.