Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
12:28
22.3.2020.

Nikšićanin uprkos zabrani otvorio lokal

Ugostitelj J. V. iz Nikšića juče je uhapšen jer je uprkos zabrani otvorio lokal.


On je uhapšen je po nalogu Osnovnog državnog tuzilaštva u Nikšiću.

“On je danas priveden državnom tuziocu. Određeno mu je zadržavanje do 72 sata”, saopštili su iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:47
  9.4.2020.

  Zbog velike koncentracije šetača predhodnih dana na dijelu šetališta ,,Vita Nikolića" pod Trebjesom, službenici Komunalne policije su danas bili prinuđeni da trakama obilježe zabranu prolaska šetalištem, kao što je urađeno predhodnih dana na svim igralištima u gradu i pod Trebjesom, saopštio je načelnik Komunalne policije Novica Milović.

 • 15:10
  9.4.2020.

  Povodom Međunarodnog dana Roma, Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, u saradnji sa donatorom - organizacijom Save the Children, obezbijedili su pomoć za ugrožene romske porodice u vidu osnovnih životnih namirnica, sredstava za ličnu higijenu i dezinfekcionih sredstva.

 • 14:13
  9.4.2020.

  Nakon zaposlenih, menadžmenta i poslovodstva EPCG, društveno odgovoran odnos pokazala je i Sindikalna organizacija zaposlenih EPCG (SOZ) koja je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti uplatila iznos od 5.500 eura.

 • 13:09
  9.4.2020.

  Kao dio nacionalne kampanje #OstaniDoma, pokrenute u cilju prevencije širenja koronavirusa u Crnoj Gori, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava policije i nevladine organizacije koje su članice Operativnog tima za borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici: SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić, Sigurna ženska kuća, SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Podgorica, Centar za ženska prava i Centar za romske inicijative, realizovaće u narednim danima kampanju #BezbjednaDoma.