Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
15:30
23.10.2018.

Nikšićanin osumnjičen za pljačku kladionice

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv maloljetnog N.B. (17) zbog sumnje da je 7. oktobra opljačkao kladionicu.


''Policijski službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta, i to krivično djelo razbojništvo. Protiv maloljetnog N.B. (17) je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, 07.10.2018. godine, uz prijetnju nožem i maskiran, u objektu kladioncie „Lob“ u Nikšiću od radnice otuđio novac od pazara nakon čega je pobjegao. Identifikovan je i lišen slobode zahvaljujući operativnim mjerama i radnjama koje su policijski službenici CB Nikšić preduzeli'', saopšteno je iz UP.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:38
  21.4.2019.

  Učenici VIII razreda OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Sandrom Đukanović i Nadom Orbović, obilježili su 21. april, Međunarodni dan kreativnosti i inovacija.

 • 12:56
  21.4.2019.

  Iako je prije skoro 10 godina Skupština opštine Nikšić donijela Odluku o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca, gdje između ostalog piše i da je “zabranjeno izvoditi pse na zelene površine koje su uređene kao cvijetnjaci ili travnjaci, dječija i sportska igrališta, kupališta, groblja i sl”, kao i da je “držalac kućnog ljubimca dužan ukloniti izmet svog kućnog ljubimca sa javnih površina”, nemoguće je ne primjetiti da se popriličan broj naših sugrađana toga ne pridržava.

 • 11:25
  21.4.2019.

  Blizu 6.000 metara kubnih drveta nezakonito je posječeno lani, što ukazuje daje riječ o značajnom problemu koji ugrožava održivo gazdovanje šumama u Crnoj Gori.

 • 10:04
  21.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).