Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:46
12.12.2019.

Nastavak akcije "Kargo", uhapšen Nikšićanin

U nastavku operativne akcije “Kargo” službenici Uprave policije su u koordinaciji sa Specijalnim državnim tužilštvom uhapsili Željka Goranovića (36) iz Nikšića.


“Ž.G. (36) je, kako se sumnja, bio član kriminalne organizacije koja je za cilj imala vršenje krivičnih djela, pri čemu je svaki član ove organizacije imao unaprijed određene uloge i zadatke, a djelovanje je sprovođeno na međunarodnom nivou u dužem vremenskom periodu”, saopšteno je iz policije.

Kako dodaju, ovako formirana kriminalna organizacija imala je za cilj neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, pri čemu su navedene inkriminasane radnje sprovođene na teritoriji više država, i to na teritoriji Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

On će biti uz krivičnu prijavu sproveden Specijalnom državnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

“Podsjećamo, u okviru operativne akcije „Kargo” do sada policija je u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom procesuirala ukupno 19 osoba”, navode iz policije.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:47
  25.9.2020.

  Nastava na Univerzitetu Crne Gore, na osnovnim studijama, za studijsku 2020/21. godinu, počinje u ponedjeljak, 28. septembra 2020. godine.

 • 18:47
  25.9.2020.

  Prva obilnija kiša poslije duge suše i odmah poplave. To je Nikšić. 

 • 15:29
  25.9.2020.

  Domaća Trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti tokom ljetnjih mjeseci organizovala je veliku nagradnu igru po sloganom „Odmor nije daleko“. Dobitnici glavnih nagrada su imali priliku i zadovoljstvo da ljetuju u hotelima duž naše obale, a i u onim planinskim. Boravak je oduševio jednako dobitnike koji su ljetovali u hotelima Splendid u Bečićima, Long Beach u Ulcinju,  kao i one koji su uživali u ljepotama Žabljaka i ugodnosti Polar Star hotela. Kroz fotografije i utiske podijelili su sa nama svoja lijepa iskustva.

 • 15:16
  25.9.2020.

  Čitateljka portala Onogošt javila nam se sa informacijom da je u Ulici Nika Miljanića pronašla ličnu kartu na ime Kovačević Stana.