Autor: Marija Vujovic
Foto: onogost.me
14:39
18.9.2019.

Najboljim studentima uručene nagrade: Podsticaj za dalji rad i još bolje rezultate

Vjerujem da je svakome od nas čast dobiti nagradu svog grada, pogotovo na datum koji predstavlja prekretenicu u njegovoj istoriji. Ovo priznanje je nagrada rezultata, truda, marljivog rada i dokaz da se znanje uvijek isplati. Drago nam je što smo baš mi izabrani i trudićemo se da u budućnosti doprinosimo razvoju kvaliteta grada. Gdje god bili, Nikšić će uvijek biti naš dom, kazala je ispred nagrađenih studenata Bojana Zindović prilikom današnjeg uručenja Studentskih nagrada opštine za 2019. godinu.


Pored ove diplomirane studentkinje Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Hemijska tehnologija, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.83), ovo priznanje je otišlo u ruke još petoro studenata.

Kao veliki podsticaj za dalji rad i postizanje još boljih rezultata, nagrade su još dobili Nevena Mušikić,  diplomirana studentkinja Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program - Biomedicinsko inženjerstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.98), Petar Knežević, diplomirani student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program – Mehatronika sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.98), Danilo Šljukić, diplomirani student Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program - Menadžment, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.92), Vasilije Bojović, diplomirani student Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Građevinarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.75) i Jelena Lalić, diplomirana studentkinja Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, studijski program - Računarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.70).

 

 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:35
  20.10.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za saobraćaj, dok je po kotlinama u sjevernim predjelima zbog magle mjestimično smanjena vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

 • 09:07
  20.10.2019.

  Već 15 dana u Crnoj Gori je tzv. miholjsko ljeto koje karakteriše stabilno vrijeme, neuobičajeno visoke temperature za ovaj period godine i deficit padavina.

 • 14:02
  19.10.2019.

  Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja sa organizovanjem akcija čišćenja vodotoka od raznih vrsta otpada koji na obale i u korita rijeka bacaju nesavjesni pojedinci.

 • 11:09
  19.10.2019.

  Trudnice koje nemaju stalni radni odnos neće imati zakonsku zaštitu u slučaju da zbog održavanja trudnoće budu morale da otvore bolovanje. To proizilazi iz odredaba nacrta novog zakona o radu, po kojima poslodavac nije u obavezi da trudnici produži ugovor o radu na određeno vrijeme ukoliko istekne tokom trudničkog bolovanja, piše Dan.