Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:54
14.9.2018.

Montenegro Airlines: Poklon vaučeri za Tatjanu Vukićević i Ninu Maraš

Milena Đergović – Perunović, PR menadžerka nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, u ime kompanije poklonila je vaučere namijenjene, kako je rekla, heroinama iz Nikšića, Tatjani Vukićević i Nini Maraš koje su donirale bubreg sugrađanima. 


Poklon se odnosi na tri dana - vikend u Beču, 2×2 osobe, sa uračunatim taksama, transportom do centra grada i smještajem u hotelu sa 4 zvjezdice. Uslov je da samo i jedino one mogu da putuju sa još po jednom osobom.

"Nismo željeli da skrećemo pažnju ovim poklonom, pa zato molimo vas da proslijedite ove vaučere vašim i našim heroinama. Ovo je skroman poklon u odnosu na ono što su one darovale svojim sugrađanima, a i svima nama koji smo svjedočili ovako herojskom podvigu. Naša želja je samo, da kao društveno odgovorna kompanija, damo do znanja ovim divnim ženama da smo primijetili njihov gest, da smo ponosni na njih, da su nas sve pomjerile sa mjesta i navele da se preispitujemo o pravim ljudskim vrlinama. Nije ni čudo što ovakav junački gest dolazi baš iz Nikšića i baš od žena, i zato im hvala, i u ime MA i u ime svih nas, građana Crne Gore", navela je Đergović – Perunović u gostujući u jutarnjem programu TVNK.

Ona je dodala da nacionalna avio kompanija uvijek izlazi u susret svima koji im se obrate za podršku kada je riječ o ozbiljnim medicinskim slučajevima, ali, kako je kazala, ne smatraju da takve aktivnosti treba javno promovisati.

Nina Maraš je je za portal Onogošt kazala da je prijatno iznenađena gestom nacionalne aviokompanije.

 "Veliko hvala, jer se radi o jednom zaista lijepom gestu", istakla je ona.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:16
  19.2.2019.

  Nikšić je grad koji je baštinio slobodno novinarstvo, slobodnu misao i koji je imao najbogatiju i najkvalitetniju dopisničku mrežu minulih decenija, poručeno je sa sinoćne svečanosti povodom obilježavanja 148 godina crnogorskog novinarstva.

 • 09:05
  19.2.2019.

  U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:55
  19.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:48
  18.2.2019.

  Ministarstvo nauke u saradnji sa Ministarstvom finansija i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori raspisalo je, kroz pretpristupnu podršku Crnoj Gori (IPA), Poziv za podnošenje inovativnih projektnih ideja u privrednom, akademskom i civilnom sektoru, koji naučno-istraživačkim institucijama, privredi i nevladinim organizacijama omogućuje dodjelu grantova  od 60.000 do 80.000 eura.