Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:54
14.9.2018.

Montenegro Airlines: Poklon vaučeri za Tatjanu Vukićević i Ninu Maraš

Milena Đergović – Perunović, PR menadžerka nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, u ime kompanije poklonila je vaučere namijenjene, kako je rekla, heroinama iz Nikšića, Tatjani Vukićević i Nini Maraš koje su donirale bubreg sugrađanima. 


Poklon se odnosi na tri dana - vikend u Beču, 2×2 osobe, sa uračunatim taksama, transportom do centra grada i smještajem u hotelu sa 4 zvjezdice. Uslov je da samo i jedino one mogu da putuju sa još po jednom osobom.

"Nismo željeli da skrećemo pažnju ovim poklonom, pa zato molimo vas da proslijedite ove vaučere vašim i našim heroinama. Ovo je skroman poklon u odnosu na ono što su one darovale svojim sugrađanima, a i svima nama koji smo svjedočili ovako herojskom podvigu. Naša želja je samo, da kao društveno odgovorna kompanija, damo do znanja ovim divnim ženama da smo primijetili njihov gest, da smo ponosni na njih, da su nas sve pomjerile sa mjesta i navele da se preispitujemo o pravim ljudskim vrlinama. Nije ni čudo što ovakav junački gest dolazi baš iz Nikšića i baš od žena, i zato im hvala, i u ime MA i u ime svih nas, građana Crne Gore", navela je Đergović – Perunović u gostujući u jutarnjem programu TVNK.

Ona je dodala da nacionalna avio kompanija uvijek izlazi u susret svima koji im se obrate za podršku kada je riječ o ozbiljnim medicinskim slučajevima, ali, kako je kazala, ne smatraju da takve aktivnosti treba javno promovisati.

Nina Maraš je je za portal Onogošt kazala da je prijatno iznenađena gestom nacionalne aviokompanije.

 "Veliko hvala, jer se radi o jednom zaista lijepom gestu", istakla je ona.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:09
  20.7.2019.

  Nikšićanin Miodrag Albijanić (25) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 15.30h dogodila na magistralnom putu Nikšić- Podgorica, u mjestu Vitasojevići.

 • 16:47
  20.7.2019.

  Manifestacija “Degustacija tradicinalnih jela regiona Krš”, koja ima za sa cilj da takva jela postanu dio regionalne ponude u restoranima, da se promovišu prirodni, kulturni i istorijski potencijali regiona sa namjerom da se poboljša turistička ponuda opštine Nikšić, Crne Gore i prekograničnog regiona “Krš", danas je organizovana na planini Lukavici, u Eko kampu “Tomić”.

 • 09:16
  20.7.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.

 • 08:06
  20.7.2019.

  Planina Lukavica danas će okupiti sve one koje vole da provode vrijeme u prirodi, ali i da uživaju u tradicionalnim jelima.