Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:44
10.10.2019.

Mladi pjesnici Književnog kluba "Poenta poetika" obišli OŠ "Luka Simonović"

U okviru obilježavanja petogodišnjice postojanja Književnog kluba "Poenta poetika", njegovi mladi pjesnici održali su poetski čas u Osnovnoj školi “Luka Simonović”.


Učenicima su se predstavili Rada i Tijana Draganić, Anđela Backović i Aleksandra Papović. Moderator je bio mr Goran Radojičić.

“Anđela, Aleksandra i Goran su inače bivši učenici škole, i posebno zadovoljstvo im je bilo opet posjetiti svoju osnovnu školu i prisjetiti se dana provedenih u njoj”, naveli su iz škole.

U programu su učestvovali i talentovane učenice škole Maša Mićović, Olgica Mrkić, Maja Perošević, Marta Jovović i Anđela Milović koje su kazivale svoje stihove.

Času su prisustvovali nastavnici crnogorskog jezika Milosava Đordan, Snežana Nikolić, Branislav Đurđevac, nastavnica francuskog jezika Rajka Đukanović, pomoćnica direktora Desanka Domazetović, pedagoškinja Ana Lalović i pedagoškinja pripravnica Irena Stijepović.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:16
  17.2.2020.

  Telefonski razgovori, slanje poruka, pregled društvenih mreža i drugi razlozi za upotrebu mobilnih telefona mogu tokom vožnje ugroziti bezbjednost učesnika u saobraćaju. Koliko je koršćenje mobilnih telefona rasprostranjeno među vozačima, dovoljno govori podatak da je zbog te navike policija kaznila 3.460 vozača tokom prošle godine. Za taj prekršaj predviđena je kazna od 90 do 250 eura.

 • 08:10
  17.2.2020.

  Na litijama koje je, u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, organizovala Srpska pravoslavna crkva u više gradova u Crnoj Gori sinoć je učestvovalo 62.780 ljudi.

 • 22:13
  16.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je nikšićkim ulicama održana litija koju je predvodio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

 • 17:49
  16.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.