Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:44
10.10.2019.

Mladi pjesnici Književnog kluba "Poenta poetika" obišli OŠ "Luka Simonović"

U okviru obilježavanja petogodišnjice postojanja Književnog kluba "Poenta poetika", njegovi mladi pjesnici održali su poetski čas u Osnovnoj školi “Luka Simonović”.


Učenicima su se predstavili Rada i Tijana Draganić, Anđela Backović i Aleksandra Papović. Moderator je bio mr Goran Radojičić.

“Anđela, Aleksandra i Goran su inače bivši učenici škole, i posebno zadovoljstvo im je bilo opet posjetiti svoju osnovnu školu i prisjetiti se dana provedenih u njoj”, naveli su iz škole.

U programu su učestvovali i talentovane učenice škole Maša Mićović, Olgica Mrkić, Maja Perošević, Marta Jovović i Anđela Milović koje su kazivale svoje stihove.

Času su prisustvovali nastavnici crnogorskog jezika Milosava Đordan, Snežana Nikolić, Branislav Đurđevac, nastavnica francuskog jezika Rajka Đukanović, pomoćnica direktora Desanka Domazetović, pedagoškinja Ana Lalović i pedagoškinja pripravnica Irena Stijepović.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:38
  17.10.2019.

  Kako saznaje portal Onogošt Nikšićanin M.P. (46) poginuo je juče od posljedica strujnog udara, dok je sa kolegama na jednoj kući u Kličevu izvodio limarske radove.

 • 09:30
  17.10.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza i vizačima savjetovali da poštuju saobraćajne propise.

 • 09:05
  17.10.2019.

  U Igračkoteci i Razvojnom centru večeras u 18h biće održana radionica pod nazivom “Note prirode”.

 • 08:37
  17.10.2019.

  Povodom Svjetskog dana hrane, Narodnu kuhinju u Nikšiću posjetili su građani i privrednici koji su tom prilikom donirali hranu. Posjetu su organizovali i nastavnici i mališani iz OŠ "Milija Nikčević" koji su uz pomoć svojih roditelja kao i nastavnika donirali veliku količinu namirnica za potrebe Narodne kuhinje i njenih kiorisnika.