Autor: onogost.me
Foto: Rk Trebjesa
08:11
14.9.2021.

"Medvjedice" dominantne u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji na "Kupu Trebjese"

Na međunarodnom rukometnom turniru "Kup Trebjese", u konkurenciji tri ekipe ŽRK Trebjesa je osvojila prvo mjesto. 

Učestvovale su seniorske i pionirske ekipe iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dok se turnir igrao u okviru Septembarskih dana sporta.


Na kraju seniorke RK Trebjesa sa dvije pobjede ubjedljivo su osvojili prvo mjesto, drugu poziciju je zauzela ekipa RK Zeta, dok je trećeplasirana bila RK Ppdgorica. 

Za najbolju golmanku proglašena je Tijana Peruničić RK Podgorica, najbolja igračica je Maja Ceklić iz RK Zeta, dok je nagradu za najviše postignutih golova primila Anja Drašković iz RK Trebjesa.

I pionirke RK Trebjesa su bile ubjedljive, pa su na kraju zauzele orvo mjesto ispred RK Podgorica i RK Leotar. 

Najbolja golmanka u pionirskoj konkurenciji na turniru bila je Maša Dubljević iz RK Trebjesa, najbolja igračica je Anđelina Orbović, takođe iz RK Trebjesa, dok je najviše golova na turniru postigla Sanja Dulović iz RK Podgorica

Turnir je organizovao RK Trebjesa, a uz pomoć Opštine Nikšić i Sekretarijata za kulturu, mlade, sport i socijalno staranje.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:52
  23.9.2021.

  Pionirska reprezentacija Crne Gore savladala je vršnjake iz Republike Irske rezultatom 1:0 u drugom prijateljskom meču koji je danas odigran u Podgorici.

 • 20:49
  23.9.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:05
  23.9.2021.

  Neko po svijetu putuje stopom, biciklom, motorima ili automobilima, međutim grupa od devet turisita iz Njemačke i Austrije juče je u Nikšić sletjela svojim ultralakim letjelicama. Na proputovanju su kroz Evropu, a zadržaće se na aerodromu na Kapinom polju još danas, da obiđu ljepote naše zemlje, a onda opet u avanturu evropskim nebom.

 • 12:08
  23.9.2021.

  Ministarstvo zdravlja, Klinički centar Crne Gore i Institut za javno zdravlje organizovaće sjutra u devet sati u Institutu za javno zdravlje, redovnu konferenciju za medije na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija u zemlji, izazvana pandemijom virusa COVID-19 i predstavljene nove epidemiološke mjere.