Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
13:29
19.1.2021.

"Ljubav je u svakoj kapi krvi": Dobrovoljnim davaocima ulaznice za Nacionalne parkove

U Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore trenutno se održava mini kampanja "Ljubav je u svakoj kapi krvi", saopšteno je iz te institucije.


“Kampanja je pokrenuta zbog smanjenih zaliha krvi i trajaće do 20. januara a svi dobrovoljni davaoci krvi dobijaju ulaznice za Nacionalne parkove Crne Gore”, poručuju iz Zavoda.

Naveli su da se krv može dati u svim organizacionim djelovima Zavoda za transfuziju krvi i to u Podgorici, Nikšiću, Beranama, Pljevljima, Bijelom Polju, Kotoru, Baru i Cetinju.

“Zavod za transfuziju krvi poziva sve koji su u mogućnosti da se pridruže našoj kampanji i na taj način obezbijedimo siguran lijek za sve građane Crne Gore”, poručili su iz Zavoda.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:58
  14.4.2021.

  Savjet za građansku kontrolu rada policije, u sastavu advokat Zoran Čelebić, prof. dr Dražen Cerović, doc.dr Branislav Radulović, Aida Petrović i dr Aleksandar Mugoša, postupajući po sopstvenoj inicijativi, razmotrio je policijsku praksu u vezi sa pozivanjem građana zbog prikupljanja obavještenja i usvojio nakon obavljene rasprave, odgovarajući zaključak i preporuku prema Upravi policije, ukazujući na postojanje neprofesionalne policijske prakse da se građani pozivaju u službene prostorije policije zbog prikupljanja obavještenja bez konkretizovanja razloga zbog kojeg se pozivaju.

 • 08:07
  14.4.2021.

  Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je da je otvoren konkurs za stipendije za studijske boravke u Republici Hrvatskoj u akademskoj 2021/22.godini.

 • 07:55
  14.4.2021.

  U posljednje dvije sedmice od kada su otvorene obrazovne ustanove u 15 opština, virus korona je registrovan kod 62 učenika i 30 profesora osnovnih i srednjih škola, pokazuju podaci Ministarstva prosvjete, nauke kulture i sporta.

 • 22:05
  13.4.2021.

  U Crnoj Gori sjutra će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, na sjeveru snijeg i susnježica, a u nižim predjelima i kiša, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.