Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
11:18
2.6.2020.

Lješković: Sudija nije odredio pritvor mojoj branjenici, vraćena u Opštu bolnicu Nikšić

Želimo da Bog podari snage i utjehe porodicama nastradalih, povrijeđenima da se što prije oporave, a jednoga dana, ako budu mogli, i jedni i drugi da oproste, kazao je Srđan Lješković, advokat T.D, osumnjičene da je izazvala saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Nikšić-Podgorica proteklog petka.


Kako je kazao, sudija njegovoj branjenici nije odredio pritvor, već je vraćena u Opštu bolnicu Nikšić.

“Tužilac ima pravo na žalbu na rješenje sudije. Šta će odlučiti Vijeće ovoga suda vidjećemo. Dok je dolazila, došla je uz pomoć i nije mogla čak ni uz stepenice da se popenje”, istakao je on.

Podsjetimo, u nesreći koja se dogodila u petak oko 8.30h život su izubile dvije ženske osobe, Marina Vuletić (46) iz Nikšića i Jelica Jovović (42) rođena u Nikšiću, a nastanjena u Danilovgradu. Povrijeđeno je 26 osoba.

Kako je ranije kazao rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću Stevo Šekarić D.T. je uhapšena zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Nikšić-Podgorica.

„Na osnovu  činjeničnog stanja utvrđenog na licu mjesta prilikom vršenja uviđaja proizilazi da je saobraćajnu nesreću izazvala T.D. koja je upravljala putničkim vozilom budvanskih registarskih oznaka. Utvrđeno je da je u vožnji prešla na lijevu stranu kolovoza. Ona je po nalogu tužioca lišena slobode i na teret joj se stavlja teško krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja", kazao je Šekarić tada.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:55
  6.7.2020.

  Uprava policije je organ čija je obaveza da stvara siguran bezbjednosni ambijent građanima Crne Gore i svim drugim pravnim i fizičkim licima, radeći svakodnevni posao u skladu sa svojim nadležnostima i ovlašćenjima (preduzima neophodne mjere i radnje na očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti i sigurnosti građana i imovine, kao i sprečavanjem i otkrivanjem krivičnih djela i prekršaja i drugih nezakonitih radnji), pojašnjava predsjednik Sindikata Uprave policije Mladen Šuškavčević.

 • 19:22
  5.7.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:27
  5.7.2020.

  Studentski parlament Univerrziteta Crne Gore preduzeće inicijativu u kojoj će predložiti preispitivanje odluke o visini školarine na specijalističkim studijama.

 • 12:47
  5.7.2020.

  Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore će za polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu osnovnih studija, organizovati kandidate u dvije grupe.