Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:13
23.8.2019.

Konkurs za dodjelu termina sportskim klubovima

Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje poziva sve sportske organizacije iz Nikšića, a koje su registrovane u skladu sa Zakonom o sportu, da dostave zahtjeve za dodjelu termina radi održavanja trenažnog procesa.


Oni  su naveli da se zahtjevi mogu dostaviti na adresu Opštine – Sekretarijat za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, sa naznakom “Dodjela termina za sportske organizacije”.

Uz zahtjev je potrebno dostaviti rješenje o registraciji i rezultate u pet prethodnih takmičarskih sezona.

Termini za sportske organizacije biće dodijeljeni u skladu sa bližim kriterijumima, propisanim Odlukom o finansiranju sporta Opštine Nikšić.

Javni poziv se dodjelu termina sportskim organizacijama otvoren je 15 dana od dana objavljivanja.

Ovaj javni poziv biće objavljen na web site-u Opštine i putem Lokalnog javnog emitera RTV Nikšić.

Bliže informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti u Sekretarijatu za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje ili na broj telefona 040 243 951.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:13
  16.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je nikšićkim ulicama održana litija koju je predvodio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

 • 17:49
  16.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:45
  16.2.2020.

  Ministarstvo održivog razvoja i turizma Predlogom zakona o upravljanju otpadom predvidjelo je zabranu kesa, vreća i torbi za jednokratnu upotrebu izrađenih od plastičnih materijala koje se koriste za stavljanje robe na raspolaganje potrošaču na prodajnim mjestima. Planirano je da se ova odredba Zakona počne primjenjivati šest mjeseci od dana njegovog stupanja na snagu.

 • 11:03
  16.2.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).