Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:20
22.3.2019.

FOTO: Zastrašujući prizor iznemoglih i ranjenih konja

Čitalac našeg portal poslao nam je fotografije konja, koje je napravio prije dva dana u selu Sjenokosi prilikom obilaska svog porodičnog imanja.


Kako nam je kazao, on je na putu za Zlu Goru, naišao na nesvakidašnji i užasavajući prizor.

“Dok sam obilazio porodično imanje naišao sam na ranjene i iznemogle konje. Kakos mo saznali, povrede su zadobili dok su radnici, koji su u selu brali šumu, na njima svakodnevno tovarili drva”, istakao je čitalac koji je izrazio želju da ostane anoniman, pitajući se šta treba uraditi da se stane na put ovakvoj zloupotrebi životinja.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:44
  26.6.2019.

  Predstavnici Crvenog krsta (CK) iz Kičeva, iz Sjeverne Makedonije, posjetili su Nikšić, a studijska posjeta gradu pod Trebjesom je nagrada volonterima CK koji su radili na PHV projektu čiji je cilj regrutovanje novih volontera, aktivan pristup životu i pomaganje socijalno ugroženim grupama.

 • 13:07
  26.6.2019.

  Vlada Crne Gore stvorila je pretpostavke da se nastavi sa još intenzivnijom kontrolom crnogorskih vodotoka i njihovom zaštitom od slučajeva nelegalne eksploatacije riječnih nanosa.

 • 11:51
  26.6.2019.

  Nikšić će sredinom narednog mjeseca dobiti Narodnu kuhinju. U toku su radovi na rekonstrukciji objekta koji je Nevladinoj organizaciji „Izvor života“ za te potrebe ustupila opština Nikšić u narednih pet godina.

 • 10:24
  26.6.2019.

  Povodom 26. juna, Međunarodnog dana borbe protiv zloupotreba i krijumčarenja droge, NVO Medija tim organizuje tribinu "Šta roditelji moraju da znaju o drogi".