Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:20
22.3.2019.

FOTO: Zastrašujući prizor iznemoglih i ranjenih konja

Čitalac našeg portal poslao nam je fotografije konja, koje je napravio prije dva dana u selu Sjenokosi prilikom obilaska svog porodičnog imanja.


Kako nam je kazao, on je na putu za Zlu Goru, naišao na nesvakidašnji i užasavajući prizor.

“Dok sam obilazio porodično imanje naišao sam na ranjene i iznemogle konje. Kakos mo saznali, povrede su zadobili dok su radnici, koji su u selu brali šumu, na njima svakodnevno tovarili drva”, istakao je čitalac koji je izrazio želju da ostane anoniman, pitajući se šta treba uraditi da se stane na put ovakvoj zloupotrebi životinja.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:38
  21.4.2019.

  Učenici VIII razreda OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Sandrom Đukanović i Nadom Orbović, obilježili su 21. april, Međunarodni dan kreativnosti i inovacija.

 • 12:56
  21.4.2019.

  Iako je prije skoro 10 godina Skupština opštine Nikšić donijela Odluku o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca, gdje između ostalog piše i da je “zabranjeno izvoditi pse na zelene površine koje su uređene kao cvijetnjaci ili travnjaci, dječija i sportska igrališta, kupališta, groblja i sl”, kao i da je “držalac kućnog ljubimca dužan ukloniti izmet svog kućnog ljubimca sa javnih površina”, nemoguće je ne primjetiti da se popriličan broj naših sugrađana toga ne pridržava.

 • 11:25
  21.4.2019.

  Blizu 6.000 metara kubnih drveta nezakonito je posječeno lani, što ukazuje daje riječ o značajnom problemu koji ugrožava održivo gazdovanje šumama u Crnoj Gori.

 • 10:04
  21.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).