Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
15:54
7.12.2019.

FOTO: Kamion Volija „izorao“ zelenu površinu, stigla kazna od Komunalne policije

Zelena površina u Ulici Novice Cerovića, nakon što se danas na tom mjestu parkirao kamion Volija, liči na njivu.


Na to je odmah reagovala Komunalna policija koja je, kako su nam kazali, shodno Zakonu o komunalnim djelatnostima kaznila počionioca sa 500 eura.

„Takođe zapisnik i ostala dokumentacija će biti proslijeđena Sekretarijatu za inspekcijske poslove koji će donijeti rešenje da se uništena zelena površina dovede u prvobitno stanje od strane počinioca.“, kazali su nam iz Komunalne policije.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:06
  23.1.2020.

  U više crnogorskih gradova i danas su održavane litije i molebani povodom usvajanja Zakono o slobodi vjeroispovijesti, a okupljenima se u Nikšiću tokom besjede obratio episkop zahumsko hercegovački Dimitrije koji je kazao da je velika čast i blagoslov biti sa narodom. 

 • 19:57
  23.1.2020.

  Zahvaljujući projektu „Sportom do inkluzije i pristupačnosti“, Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju (UZPD) Nikšić, deset osoba sa invaliditetom (OSI) je proteklih sedam mjeseci moglo da koristi usluge bazena u nikšićkom Sportskom centru, teretanu, kao i fizikalnu rehabilitaciju.

 • 17:28
  23.1.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:07
  23.1.2020.

  Nikšićki Centar bezbjednosti podnio je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Milije Goranovića iz Nikšiča jer se navodno ponašao uvrijedljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću.