Autor:
Foto: onogost.me
10:17
7.9.2016.

FOTO: Evo kako sada izgleda igralište u gradskom parku

Odbili su da kažu ko su, radili su vrijedno protekle sedmice i na kraju ispunili obećanje. 


Četvorica mladića renovirala su igralište u gradskom parku, o svom trošku. O njihovom gestu svi su pričali.

Kapa dolje za momke koji su za naš portal, na početku akcije, kazali da ne žele da im se javno pominju imena, te da im je cilj da jednostavno djeci omoguće ljepše uslove za igru i boravak na tom javnom igralištu.

Proteklih dana oni su ofarbali kompletan mobilijar, da bi, kako su nam tada i najavili, obnovili klackalice i postavili nove daske za sjedjenje budući da su već duže vrijeme bile uništene.

Vesela dječija lica u lijepo uređenom parku, ako su to željeli da postignu onda su u tome i definitivno uspjeli. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:09
  20.7.2019.

  Nikšićanin Miodrag Albijanić (25) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 15.30h dogodila na magistralnom putu Nikšić- Podgorica, u mjestu Vitasojevići.

 • 16:47
  20.7.2019.

  Manifestacija “Degustacija tradicinalnih jela regiona Krš”, koja ima za sa cilj da takva jela postanu dio regionalne ponude u restoranima, da se promovišu prirodni, kulturni i istorijski potencijali regiona sa namjerom da se poboljša turistička ponuda opštine Nikšić, Crne Gore i prekograničnog regiona “Krš", danas je organizovana na planini Lukavici, u Eko kampu “Tomić”.

 • 09:16
  20.7.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.

 • 08:06
  20.7.2019.

  Planina Lukavica danas će okupiti sve one koje vole da provode vrijeme u prirodi, ali i da uživaju u tradicionalnim jelima.