Autor:
Foto: onogost.me
10:17
7.9.2016.

FOTO: Evo kako sada izgleda igralište u gradskom parku

Odbili su da kažu ko su, radili su vrijedno protekle sedmice i na kraju ispunili obećanje. 


Četvorica mladića renovirala su igralište u gradskom parku, o svom trošku. O njihovom gestu svi su pričali.

Kapa dolje za momke koji su za naš portal, na početku akcije, kazali da ne žele da im se javno pominju imena, te da im je cilj da jednostavno djeci omoguće ljepše uslove za igru i boravak na tom javnom igralištu.

Proteklih dana oni su ofarbali kompletan mobilijar, da bi, kako su nam tada i najavili, obnovili klackalice i postavili nove daske za sjedjenje budući da su već duže vrijeme bile uništene.

Vesela dječija lica u lijepo uređenom parku, ako su to željeli da postignu onda su u tome i definitivno uspjeli. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:16
  19.2.2019.

  Nikšić je grad koji je baštinio slobodno novinarstvo, slobodnu misao i koji je imao najbogatiju i najkvalitetniju dopisničku mrežu minulih decenija, poručeno je sa sinoćne svečanosti povodom obilježavanja 148 godina crnogorskog novinarstva.

 • 09:05
  19.2.2019.

  U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:55
  19.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:48
  18.2.2019.

  Ministarstvo nauke u saradnji sa Ministarstvom finansija i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori raspisalo je, kroz pretpristupnu podršku Crnoj Gori (IPA), Poziv za podnošenje inovativnih projektnih ideja u privrednom, akademskom i civilnom sektoru, koji naučno-istraživačkim institucijama, privredi i nevladinim organizacijama omogućuje dodjelu grantova  od 60.000 do 80.000 eura.