Autor: onogost.me
Foto: Čitalac portala Onogošt
14:34
22.1.2019.

FOTO: Dvorište zgrada kod parka i dalje čeka uređenje

Portal Onogošt nastavlja da, zajedno sa građanima, postavlja pitanja i traži rješenja za različite probleme u gradu.


Čitaoci su nam ovog puta pisali o dvorištu u Vučedolskoj i Ulici Ivana Milutinovića, koje je već decenijama, od izgradnje obližnjih zgrada, bez trotoara, parking mjesta i pratećeg mobilijara.

Kako su stanari i ranije isticali, da bi izbjegli plaćanje parkinga građani svoja auta ostavljaju u dvorištima pomenutih ulica, blokirajući im automobile ili garaže, a poseban problem predstavlja što je prostor između zgrada u kišnom dijelu godine blatnjav i ispunjen lokvama. 

Slična slika je i ovih dana kada se od vode zbog rastopljenog snijega skoro pa ne može proći.

Oni su ovim putem još jednom apelovali na nadležne da riješe kolaps koji vlada u njihovom dvorištu.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:38
  21.4.2019.

  Učenici VIII razreda OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Sandrom Đukanović i Nadom Orbović, obilježili su 21. april, Međunarodni dan kreativnosti i inovacija.

 • 12:56
  21.4.2019.

  Iako je prije skoro 10 godina Skupština opštine Nikšić donijela Odluku o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca, gdje između ostalog piše i da je “zabranjeno izvoditi pse na zelene površine koje su uređene kao cvijetnjaci ili travnjaci, dječija i sportska igrališta, kupališta, groblja i sl”, kao i da je “držalac kućnog ljubimca dužan ukloniti izmet svog kućnog ljubimca sa javnih površina”, nemoguće je ne primjetiti da se popriličan broj naših sugrađana toga ne pridržava.

 • 11:25
  21.4.2019.

  Blizu 6.000 metara kubnih drveta nezakonito je posječeno lani, što ukazuje daje riječ o značajnom problemu koji ugrožava održivo gazdovanje šumama u Crnoj Gori.

 • 10:04
  21.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).