Autor: onogost.me
Foto: Čitalac portala Onogošt
14:34
22.1.2019.

FOTO: Dvorište zgrada kod parka i dalje čeka uređenje

Portal Onogošt nastavlja da, zajedno sa građanima, postavlja pitanja i traži rješenja za različite probleme u gradu.


Čitaoci su nam ovog puta pisali o dvorištu u Vučedolskoj i Ulici Ivana Milutinovića, koje je već decenijama, od izgradnje obližnjih zgrada, bez trotoara, parking mjesta i pratećeg mobilijara.

Kako su stanari i ranije isticali, da bi izbjegli plaćanje parkinga građani svoja auta ostavljaju u dvorištima pomenutih ulica, blokirajući im automobile ili garaže, a poseban problem predstavlja što je prostor između zgrada u kišnom dijelu godine blatnjav i ispunjen lokvama. 

Slična slika je i ovih dana kada se od vode zbog rastopljenog snijega skoro pa ne može proći.

Oni su ovim putem još jednom apelovali na nadležne da riješe kolaps koji vlada u njihovom dvorištu.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:16
  19.2.2019.

  Nikšić je grad koji je baštinio slobodno novinarstvo, slobodnu misao i koji je imao najbogatiju i najkvalitetniju dopisničku mrežu minulih decenija, poručeno je sa sinoćne svečanosti povodom obilježavanja 148 godina crnogorskog novinarstva.

 • 09:05
  19.2.2019.

  U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:55
  19.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:48
  18.2.2019.

  Ministarstvo nauke u saradnji sa Ministarstvom finansija i Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori raspisalo je, kroz pretpristupnu podršku Crnoj Gori (IPA), Poziv za podnošenje inovativnih projektnih ideja u privrednom, akademskom i civilnom sektoru, koji naučno-istraživačkim institucijama, privredi i nevladinim organizacijama omogućuje dodjelu grantova  od 60.000 do 80.000 eura.