Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
14:39
21.10.2019.

Djevojka ranjena na slavlju u Nikšiću

Vjereničko veselje u svadbenom salonu „Knjaz“, na Brlji, u petak 11.10. moglo je imati tragične posljedice po D.K., buduću mladu, nakon što je tokom slavlja ranjena u nogu iz pištolja, saznaje portal Onogošt.


Zbog toga je podnijeta krivična prijava protiv Nikšićanina M.K. (56).

Kako je tačno došlo do ranjavanja nijesmo uspjeli saznati, ali smo iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću dobili potvrdu da su se ovih dana bavili tim slučajem.

„Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću formiralo je predmet povodom ranjavanja D.K. u svadbarskom salonu “Knjaz “ u Nikšiću, te da je u toku izviđaj protiv M.K. iz Nikšića, zbog kriv. djela izazivanje opšte opasnosti  i kriv. djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u odgovoru ODT-a portalu Onogošt.

''Postupajući po prijavi da je u Medicinski centar u Nikšiću pristupila ženska osoba sa povredama nastalih od vatrenog oružja, policija je došla do sumnje da je M.K. (56) na jednom slavlju ispalio projektil iz revolvera koji je nanio laku tjelesnu povredu ženskoj osobi.  M.K. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog neprijavljivanja čitavog slučaja i vlasnici objekta platiće kaznu do 2.000 eura po Zakonu o javnom redu i miru.

“Takođe postupajući tužilac u predmetu je dao uputstvo ovlašćenim licima Uprave policije – CB Nikšić, da protiv vlasnika, odnosno odgovornog lica u objektu pokrenu prekršajni postupak,  budući da isti nijesu prijavili predmetni dogadjaj”, navodi se u odgovoru ODT-a.

Svadbeni salon u vlasništvu K.B. iz Nikšića nedavno je otvoren neposredno pored magistralnog puta NIkšić-Podgorica.

 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:06
  22.11.2019.

  Novčane kazne za nepoštovanje nacionalnih simbola za pravna lica iznosiće od 500 do 20 hiljada eura, za preduzetnike od 150 do šest hiljada, a za fizička lica od 30 do dvije hiljade eura.

 • 15:11
  22.11.2019.

  U prostorijama Gimnazije "Stojan Cerović" u Nikšiću, u ponedjeljak, 25. novembra, sa početkom u 11h biće održano opštinsko takmičenje iz Kviza "Crna gora i njena sloboda" za ekipe učenika osnovnih i srednjih škola iz Nikšića.
   

 • 10:04
  22.11.2019.

  Od početka godine u Crnoj Gori je registrovano više od 7.200 migranta, koji su se registrovali i svoj put nastavili dalje prema zemljama Evropske unije (EU), kazala je šefica kancelarije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) Dušica Živković.

 • 07:54
  22.11.2019.

  Nadležne inspekcije Uprave za inspekcijske poslove za kontrolu primjene novog Zakona o sprečavanju upotrebe duvanskih proizvoda, od 14. avgusta od kad je na snazi do juče obavile su ukupno 2.770 pregleda i zbog utvrđenih nepravilnosti izdale prekršajne naloge u ukupnom iznosu od 33.900 eura.