Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:57
11.7.2018.

Djelovi opštine danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom ostati djelovi nikšićke opštine.


U terminu od 9 do 14h bez struje će biti Kuta, Vasiljevići, Dučice, Dučićki Dolovi, Morakovo, Bjeloševina i Vodovod Morakovo, a od 9 do 15h Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Miloševići, Suvodo, Brljevo , Stabna, Jasen, Zukva i Ravno.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:31
  20.9.2018.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati Šišovik.

 • 16:22
  19.9.2018.

  Najava XVI godišnje naučne konferencije, koju organizuje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, našla se na listi najprestižnijih svjetskih događaja sportske nauke u 2019. godini na sajtu Internacionalnog savjeta za sportske nauke i fizičko vaspitanje ICSSPE (International Council of Sport Science and Physical Education).

 • 13:33
  19.9.2018.

  Ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić danas je u Nikšiću obišao hraniteljsku porodicu Rajke Dimitrijević, koja trenutno brine o dvoje djece bez roditeljskog staranja, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

 • 12:14
  19.9.2018.

  Ova zgrada koju će useliti njeni stanari još jedan je dokaz brige o ovoj kategoriji stanovništva i nastavićemo i dalje da radimo na poboljšanju života penzionerske populacije, ne samo u ovoj opštini, već u cijeloj Crnoj Gori i trudićemo se da nam njihova dobrobit bude osnov za pronalaženje modela brige o njima, kazao je Kemal Purišić tokom današnjeg uručivanja ključeva penzionerima za 75 stanova u novoizgrađenoj zgradi u Rudom Polju.