Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:40
12.8.2020.

Besplatno ljetovanje za 30 djece iz Župe

Uspješna saradnja između Centra za socijalni rad i MZ Župa Nikšićka se nastavlja, pa je tako tridesetoro djece, uzrasta od sedam do četrnaest godina, poslato na sedmodnevno besplatno ljetovanje u odmaralište u Bečićima.


“Ovo je druga godina zaredom kad značajan broj djece ide na besplatno ljetovanje, a značajnu ulogu u svemu tome ima direktor Centra za socijalni rad Zoran Vukićević koji je imao sluha za apel mjesne zajednice da veći broj djece koristi ove benefite. Ovo je jedan u nizu pokazatelja kako dobra saradnja Mjesne zajednice Župa Nikšićka sa državnim institucijama daje rezultate i da se samo na takav način mogu realizovati potrebe bilo koje društvene kategorije”, kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa Dragoljub Radulović.

Mjesna zajednica će, kako najavljuje, nastaviti da jača sve uspostavljene veze sa opštinskim i državnim institucijama što za konačni cilj može donijeti, smatra, samo dobro mještanima Župe Nikšićke.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:47
  25.9.2020.

  Nastava na Univerzitetu Crne Gore, na osnovnim studijama, za studijsku 2020/21. godinu, počinje u ponedjeljak, 28. septembra 2020. godine.

 • 18:47
  25.9.2020.

  Prva obilnija kiša poslije duge suše i odmah poplave. To je Nikšić. 

 • 15:29
  25.9.2020.

  Domaća Trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti tokom ljetnjih mjeseci organizovala je veliku nagradnu igru po sloganom „Odmor nije daleko“. Dobitnici glavnih nagrada su imali priliku i zadovoljstvo da ljetuju u hotelima duž naše obale, a i u onim planinskim. Boravak je oduševio jednako dobitnike koji su ljetovali u hotelima Splendid u Bečićima, Long Beach u Ulcinju,  kao i one koji su uživali u ljepotama Žabljaka i ugodnosti Polar Star hotela. Kroz fotografije i utiske podijelili su sa nama svoja lijepa iskustva.

 • 15:16
  25.9.2020.

  Čitateljka portala Onogošt javila nam se sa informacijom da je u Ulici Nika Miljanića pronašla ličnu kartu na ime Kovačević Stana.