Autor: onogost.me
Foto: Skupština CG
11:08
3.8.2021.

Bečić: Uvjeren sam da ćemo svjedočiti istinskom razvoju Plužina

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je rukovodstvu Opštine Plužine čestitke povodom Dana te lokalne samouprave.


"Proslavljate ovaj svijetli datum, kao podsjećanje na dan oslobođenja Plužina, što u  godini kada proslavljamo 80 godina od Trinaestojulskog ustanka ovaj datum čini posebnim. Crnogorski narod je uvijek baštinio slobodarske vrijednosti, a stanovništvo vašeg kraja je u ključnim borbama za slobodu imalo značajnu ulogu", rekao je Bečić.

Kada obilježavamo ovako značajne datume, kako je rekao Bečić, dužni smo da čuvamo sjećanja na sve one koji su dali živote za našu slobodu. 

"Čvrsto sam uvjeren da će se u narednom periodu stvoriti sve pretpostavke za brži razvoj Plužina, a da će se valorizacijom bogatih prirodnih i turističkih resursa unaprijediti životni standard građanki i građana vaše opštine", rekao je Bečić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:52
  23.9.2021.

  Pionirska reprezentacija Crne Gore savladala je vršnjake iz Republike Irske rezultatom 1:0 u drugom prijateljskom meču koji je danas odigran u Podgorici.

 • 20:49
  23.9.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:05
  23.9.2021.

  Neko po svijetu putuje stopom, biciklom, motorima ili automobilima, međutim grupa od devet turisita iz Njemačke i Austrije juče je u Nikšić sletjela svojim ultralakim letjelicama. Na proputovanju su kroz Evropu, a zadržaće se na aerodromu na Kapinom polju još danas, da obiđu ljepote naše zemlje, a onda opet u avanturu evropskim nebom.

 • 12:08
  23.9.2021.

  Ministarstvo zdravlja, Klinički centar Crne Gore i Institut za javno zdravlje organizovaće sjutra u devet sati u Institutu za javno zdravlje, redovnu konferenciju za medije na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija u zemlji, izazvana pandemijom virusa COVID-19 i predstavljene nove epidemiološke mjere.