Autor: onogost.me
Foto: SRC Nikšić
08:08
20.8.2019.

Bazen van funkcije, počeo redovni godišnji remont

Shodno Pravilniku o sanitarno tehničkim i higijenskim uslovima, kao i o uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javnog zdravstvenog interes, juče je započet obavezni godišnji servis bazena u Sportsko rekreativnom centru Nikšić.


Servis podrazumijeva čišćenje bazenske školjke, promjenu mlaznica, provjeru i zamjenu filtera u ventilacionim komorama, kao i popravku ostalih oštećenja koja budu primijećena.

Iz SRC Nikšić su kazali da je bazen u dobrom stanju i bez većih oštećenja, a sa radom bi trebalo da nastavi najkasnije do 15. septembra.

Nikšićki bazen inače krase odlični uslovi za rad i rekreaciju. Prethodne sezone odigrano je i finale Evro kupa u vaterpolu, a redovno na pripreme dolaze sve reprezentativne vaterpolo selekcije Crne Gore, dok su za treninge i utakmice bazen koristili i vaterpolisti hercegnovskog Jadrana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:50
  30.3.2020.

  Policija je uhapsila osam osoba u Nikšiću jer su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja više od dva lica zajedno na otvorenom javnom mjestu.

 • 20:39
  30.3.2020.

  Nacionalno kordinaciono tijelo večeras je donijelo nove privremene mjere zaštite građana od korona virusa.

 • 17:58
  30.3.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:34
  30.3.2020.

  Na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, komunikacija sa studentima u prvom redu ide preko zvaničnog sajta UCG i sajta Filozofskog fakulteta, ali i nekim ranije uspostavljenim vidovima komunikacije putem mejla i opcija na mobilnim i internet mrežama.