Autor: onogost.me
Foto: SRC Nikšić
08:08
20.8.2019.

Bazen van funkcije, počeo redovni godišnji remont

Shodno Pravilniku o sanitarno tehničkim i higijenskim uslovima, kao i o uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javnog zdravstvenog interes, juče je započet obavezni godišnji servis bazena u Sportsko rekreativnom centru Nikšić.


Servis podrazumijeva čišćenje bazenske školjke, promjenu mlaznica, provjeru i zamjenu filtera u ventilacionim komorama, kao i popravku ostalih oštećenja koja budu primijećena.

Iz SRC Nikšić su kazali da je bazen u dobrom stanju i bez većih oštećenja, a sa radom bi trebalo da nastavi najkasnije do 15. septembra.

Nikšićki bazen inače krase odlični uslovi za rad i rekreaciju. Prethodne sezone odigrano je i finale Evro kupa u vaterpolu, a redovno na pripreme dolaze sve reprezentativne vaterpolo selekcije Crne Gore, dok su za treninge i utakmice bazen koristili i vaterpolisti hercegnovskog Jadrana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:13
  16.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je nikšićkim ulicama održana litija koju je predvodio mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

 • 17:49
  16.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:45
  16.2.2020.

  Ministarstvo održivog razvoja i turizma Predlogom zakona o upravljanju otpadom predvidjelo je zabranu kesa, vreća i torbi za jednokratnu upotrebu izrađenih od plastičnih materijala koje se koriste za stavljanje robe na raspolaganje potrošaču na prodajnim mjestima. Planirano je da se ova odredba Zakona počne primjenjivati šest mjeseci od dana njegovog stupanja na snagu.

 • 11:03
  16.2.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima uz dobru vidljivost, dok je na sjeveru vidljivost mjestimično smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).